su 25.08. klo 16:15

NRG - Avangar

NRG etenee seuraavaan vaiheeseen

Starladder Major -turnauksen Main Qualifier -vaihe on edennyt neljännelle kierrokselle. Tähän mennessä olemme saaneet nähdä kahden joukkueen etenevän Legends Stagelle ja kahden joukkueen putoavan turnauksesta. Tänään molempiin kerhoihin saadaan kolme joukkuetta lisää. Päivän kolmas ottelu pelataan NRG:n ja Avangarin välillä. Ottelu pelataan tietysti BO3 -formaatilla ja ottelun on määrä alkaa klo: 16:15.

NRG lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Pohjois-Amerikan toiseksi paras joukkue oli suuri ennakkosuosikki etenemään turnauksen ensimmäisestä vaiheesta voittamattomana, mutta CIS-joukkue DreamEaters pilasi joukkueen haaveet. DreamEaters on näyttänyt jokaisessa pelaamassaan ottelussa olevansa hyvin valmistautunut joukkue. He olivat yksinkertaisesti paremmin valmistautuneita NRG:tä vastaan.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

NRG on muissa otteluissa näyttänyt pelottavan vaaralliselta. Joukkue on lähes tuhonnut toiset vastustajansa — Symanin ja Tyloon. Joukkueen tähtipelaajat Cerq ja Ethan päästelivät todella rumia lukemia tauluun frägejen merkeissä ja jos sama meininki jatkuu, on Avangarilla tekemätön paikka NRG:tä vastaan.

Avangar on parantanut tähän turnaukseen, mutta NRG on parhaimmillaan aivan toista kalibeeria, kuin Avangarin vastustajat. Avangar pelasi tietysti Mousesportsia vastaan jatkoajalle menneen ottelun, mutta Mousesports ei pelannut hyvällä tasolla silloin. Jos eilinen G2 vastaan pelannut Mousesports olisi asettunut Avangaria vastaan, olisi tilanne ollut eri.

Karttavalikoimakin suosii NRG:tä, sillä ainoa kartta, jossa Avangar voi saada kierroksia kunnolla on Overpass ja NRG tietää sen. He ovat valmistautuneita ja varmasti valmiita etenemään Legends Stagelle.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>