Vitality - Hellraisers

su 25.08. Klo 19:30

Vitality – Hellraisers

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Starladder Major -turnauksen Main Qualifier -vaihe on edennyt neljännelle kierrokselle. Olemme saaneet nähdä kahden joukkueen etenevän Legends Stagelle, ja kahden joukkueen tippuvat turnauksesta. Tänään molemmat kerhot saavat lisäystä kolmen joukkueen voimin. Illan viimeinen ottelu on todellinen kuolemanottelu. 1-2 -tilanteessa olevat Vitality ja Hellraisers asettuvat vastakkain klo: 19:30 alkavassa BO3 -ottelussa. Maailman toiseksi parhaan joukkueen Vitalityn pitää nyt herätä. Tulos tai ulos.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Vitality on pelannut turnauksessa hyvin pelokkaasti aiempia vastustajia vastaan. Nyt joukkue on tilanteessa, jossa heidän pitää voittaa seuraavat kaksi peliä päästäkseen Legends Stagelle. Häviö toisesta näistä otteluista olisi täysi katastrofi. Pieni paine Vitalityn suuntaan on kyllä varmasti eduksi joukkueelle, sillä heidän pitää laittaa kaikki peliin seuraavissa otteluissa. Joukkueen superstaran ZyWoon pitää olla iskussa, kuten myös muun joukkueen.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Hellraisers ei ole vastustajana kummoinen. Joukkue on paljon helpompi vastustaja Vitalitylle, kuin aikaisemmat joukkueet. Syman ja DreamEaters olivat Vitalitylle todella haastavia, sillä kotiläksyjä ei selvästi oltu tehty. Hellraisersilla ei kuitenkaan ole mitään yllätysmomenttia, sillä joukkue pelaa hyvin simppeliä ja tavallista cs:ää. Vitalitylla on paikka näyttää ja mikä olisikaan parempi keino, kuin murskata illan vastustaja 2-0 -tyyliin. Karttavalikoima ja ennakkoasetelmat povaavat ottelusta todella yksipuolista.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!