ti 22.10. klo 13:30

Na'Vi - G2

G2:n otteet erinomaisia lyhyessä ajassa

StarSeries i-League Season 8 -turnaus on parhaillaan käynnissä Turkin Belekissä. Kuusitoista joukkuetta kilpailee tässä viikon kestävässä turnauksessa, jossa kaikki ottelut pelataan BO3 -formaatilla. Turnauksen palkintopottiin on ahdettu jopa 500 000 dollaria.

Na’Vi kohtaa turnauksen ensimmäisessä ottelussaan G2:n. Joukkueet kohtasivat juuri hiljattain ESL Pro Leaguen BO3 -ottelussa, jonka Na’Vi vei nimiinsä tiukasti 2-1. Kaikissa kolmessa kartassa molemmat joukkueet pääsivät kaksinumeroisille kierrosluvuille ja ottelu olisi voinut päättyä kumman tahansa hyväksi.

G2 on lyhyessä ajassa ottanut suuria askelia kohti parempaa. Joukkueen kaksi uutta pelaajaa ovat pelanneet odotetulla tasolla, ja joukkue pelaa äärimäisen hyvin, vaikka harjoitteluaikaa on ollut todella vähän.

G2 lähtee tiistai-aamun otteluun ennakkosuosikkina kahdessa kartassa — Miragessa ja Dustissa. G2 voi valita näistä kartoista toisen ja lähteä karttaan hyvin itsevarmana. Molemmat kartat ovat nimittäin pelautuneet uuden G2:n käsissä äärimmäisen hyvin, ja rahkeet Na’Vi:n voittoon kyseisissä kartoissa on suuret.

G2:n karttavoitolle saa todella suuren kertoimet huolimatta hiljattain pelatun Na’Vi-ottelun tuloksista ja G2:n nousujohteisesta pelaamisesta. Joukkue on ottanut kehitysaskelia nopeasti ja horisontissa ei näy sen kehityksen pysäyttäjää.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>