CS ma 08.10. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

CS:GO, StarSeries i-League Season 6: North – NRG | Tasaista vääntöä luvassa!

StarSeries i-League Season 6

Toisen päivän viimeinen ottelu käydään uudistuneen Northin ja pohjoisamerikkalaisen NRG:n välillä. Molemmat joukkueet aloittivat urakkansa turnauksessa voitoilla, joten tämän ottelun voittaja on todella vahvoilla turnauksen kannalta. Joukkueet tarvitsevat lohkovaiheessa kolme voittoa päästäkseen jatkoon.
North aloitti turnausurakkansa voitolla heikolta näyttävää Opticia vastaan. North vei ottelun puhtaasti nimiinsä lukemin 16-7. Ottelun karttana pelattiin Nuke. Northin puolelta loistovireessä olivat Casper ”cadiaN” Møller, Markus ”Kjaerbye” Kjærbye, ja Nicklas ”gade” Gade.
NRG pelasi ensimmäisen ottelunsa Vega Squadronia vastaan. NRG voitti ottelun tiukasti jatkoajalla 19-17. NRG:n puolelta ei ihmeitä nähty, mutta joukkueen nuori tähti Vincent ”Brehze” Cayonte pelasi kuitenkin loistavan ottelun. NRG ja North ovat pelanneet vastakkain kaksi kertaa ennen tämän illan ottelua. Molemmat ottelut pelattiin viimeisimmässä StarSeries-turnauksessa, joista North voitti ensimmäisen ja NRG jälkimmäisen.
On kuitenkin turhaa verrata näitä otteluita tämän illan otteluun, sillä Northin kokoonpano on muuttunut hurjasti otteluiden välissä. Gade ja Cadian ovat uudet kasvot Northin paidassa, heitä ei edellisessä ottelussa NRG:tä vastaan nähty. North on pelannut 16 ottelua kokoonpanomuutosten jälkeen, ja joukkue on onnistunut voittamaan niistä 12. Tämä on mahtava alku uudelle joukkueelle, mutta riittääkö se voittamaan pitkään loistaneen NRG:n?
Northin kovimmat voitot ovat joukkueita G2 ja Hellraisersia vastaan. Edellä mainitut joukkueet eivät kuitenkaan vedä vertoja NRG:lle. Astralista vastaan North sai todella kylmää kyytiä, sillä joukkue hävisi molemmat kartat 16-4 ja 16-3.
NRG on pelannut viime aikoina tasaisia otteluja kohtalaisen hyviä joukkueita vastaan. NRG onnistui voittamaan FaZen ja G2:n puhtaasti 2-0. NRG pelasi myös tasaisen sarjan Mousesportsia vastaan, mutta Mouz veti pidemmän korren voittaen ottelusarjan 2-0. NRG:ssä on paljon potentiaalia ja paljon hyvää, mutta joukkue on välillä todella ailahteleva. Parhaana päivänään NRG voittaa Northin isoin lukemin, mutta joukkueella on myös tapana pelata välillä todella huonosti.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Ottelun karttavalinta?

Molemmilla joukkueilla on selvä permabanni. Northin tapauksessa kyse on Cachesta, NRG:n tapauksessa taas Dust 2 on varmasti heti pois pelistä.
NRG tuskin haluaa pelata Trainia Northia vastaan, joten se tullaan todennäköisesti poistamaan myös. North tuskin haluaa ottaa riskiä Overpassissa, joten kyseistä karttaa ei tulla näkemään. Jäljelle jää Nuke, Inferno, ja Mirage, joista Inferno näyttäisi olevan Northin paras kartta tällä hetkellä. Joukkueella on huima 81,2% voittoprosentti kyseisessä kartassa. Inferno on myös Northin pelatuin kartta viimeisen kolmen kuukauden aikana (16).
Northin ainoa ongelma on se, että Inferno oli todella hyvä kartta MSL:n johtamana, mutta nyt kun joukkueen pitkäaikainen johtaja on poissa, on Inferno todella iso kysymysmerkki. Miragessa North ei ole loistanut, joten joukkue todennäköisesti poistaa kyseisen kartan.
Pelattava kartta tulee olemaan Nuke tai Inferno, jotka ovat molemmat hyviä karttoja kummallekin joukkueelle. Odotettavissa on todella tasainen vääntö, joka voi kääntyä suuntaan tai toiseen. NRG:n kerroin on poskettoman iso näin tasaiseen ottelun, joten se tullaan ottamaan. Yli 26,5 kierrosta ja kahden kerroin kelpaa myös erittäin hyvin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ