CS la 13.10. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO, StarSeries i-League Season 6: Vega Squadron – NRG | Otteluformaatti suuressa merkityksessä

StarSeries i-League Season 6

Illan toinen välierä on yhtälailla huippuottelu kuin ensimmäinenkin. Toisessa välierässä Vega Squadron saa vastaansa yhden Pohjois-Amerikan kuumimmista joukkueista — NRG:n.
Välierässä pelaavat joukkueet ovat suoriutuneet erittäin mallikkaasti edellisistä otteluista. NRG on voittanut kaikki neljä otteluaan, joka tarkoittaa sitä, että joukkue eteni lohkovaiheesta suoraan kolmella voitolla jatkoon. NRG sai lohkovaiheessa vastaansa Vega Squadronin, Northin, ja Fragstersin. Vega Squadronia vastaan mentiin jatkoajalle, North kaatui 16-12, ja Fragstersistä ei ollut vastusta, sillä ottelu päättyi 16-5.
Puolivälierässä NRG sai vastaansa Northin. Ottelu päättyi tiukan väännön jälkeen 2-0 NRG:n hyväksi. Ottelun kartoiksi valikoitui Train, Overpass, ja Inferno. NRG voitti ensimmäisen kartan 16-14, ja toisen 16-13. NRG hallitsi avaustappoja, joita NRG:llä oli 34. Northilla avaustappoja oli vain 25.
Eilisessä ottelussa NRG:n tähtipelaajat Ethan ”nahtE” Arnold ja Vincent ”Brehze” Cayonte suorastaan kantoivat joukkueensa välieriin kuten alla olevasta tulostaulusta näkyy. Mikäli nämä kaksi pelaajaa ovat liekeissä myös tämän illan ottelussa, tulee Vega Squadronilla olemaan vaikeuksia.

K (hs) A (f) D KAST K/D Diff ADR FK Diff Rating2.0
United States nahtE 56 (27) 11 (3) 37 83.1% +19 102.0 +5 1.46
United States Brehze 50 (24) 13 (6) 38 71.2% +12 93.5 +4 1.31
United States FugLy 34 (12) 5 (0) 34 74.6% 0 57.8 0 0.99
Bulgaria CeRq 31 (10) 8 (1) 34 76.3% -3 62.0 +4 0.99
Canada daps 24 (10) 5 (2) 34 66.1% -10 46.3 -4 0.81

Vega Squadron selvisi välieriin vaikeimman kautta. Joukkue tarvitsi viisi ottelua lohkovaiheessa jatkoon päästäkseen. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui NRG, jolle Vega Squadron hävisi jatkoajalla 17-19. Toisessa ottelussa venäläis-ukrainalainen joukkue voitti Sproutin 16-12.
Kolmannessa ottelussa joukkue joutui jälleen kokemaan karvaan häviön, joka tapahtui tällä kertaa Opticia vastaan. Neljännessä ja viidennessä ottelussa Vega Squadron voitti CIS-joukkueet Gambitin ja Hellraisersin, ja täten eteni puolivälieriin.
Puolivälierissä Vega sai vastaansa nousevan tanskalaisjoukkue Fragstersin. Tanskalaiset kaatuivat yllättävän helposti 2-0 (16-10 Dust 2, 16-13 Cache). Ottelun ensimmäiset tapot menivät Vega Squadronille lukemin 34-20.
Vega Squadronilta loistavia olivat Leonid ”chopper Vishnyakov, ja Anton “tonyblack” Kolesnikov. Molemmat luukuttivat upeat HLTV- ja Impact-ratingit taululle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Karttavalinnat

Karttavalinnat suosivat ottelussa ehdottomasti NRG:tä. Vega Squadron on loistava joukkue BO1 sarjoissa, joissa karttavalinta päätyy aina peruskarttoihin kuten Mirage, Inferno ja Train.
BO3-formaatilla pelattavat ottelut ovat kuitenkin todella hankalia Vega Squadronille. Joukkueella on käytännössä kaksi karttaa, joita he eivät pelaa. Nuke on ehdoton ei Vegalle, ja joukkue tulee varmasti poistamaan kyseisen kartan pois pelistä. Nuken lisäksi Vega Squadron ei pelaa Overpassia, mikä sattuu olemaan yksi NRG:n parhaista kartoista.
NRG tulee poistamaan Dustin lähes sadan prosentin varmuudella. NRG on pelannut Dustia vain kerran viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja kyseisestä ottelusta NRG nappasi häviön tililleen.
Vega tulee todennäköisesti valitsemaan kartakseen Miragen. Joukkue on pelannut Miragea viisi kertaa viimeisen kolmen kuukauden aikana 80% voittoprosentilla. NRG on samaisesta kartasta onnistunut tilastoimaan itselleen 50% voittoprosentin kuudesta ottelusta.
Kuten aiemmin mainittu, Overpass tulee olemaan NRG:n ehdoton valinta omaksi kartakseen. Vega Squadron ei ole pelannut Overpassia ollenkaan viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja viimeisen kuuden kuukauden ajalta tilastot kertovat Vegan pelanneen Overpassia vain neljä kertaa, joista joukkue on napannut yhden voiton.
Viimeiseksi kartaksi jäänee siis Inferno, Train tai Cache. NRG:n voittoprosentit näissä kolmessa kartassa viimeisen kolmen kuukauden ajalta ovat: 80% Inferno, 57.1% Train, 50% Cache.
Vastaavasti Vega Squadronin voittoprosentit näissä kolmessa kartassa ovat: 22.2% Inferno, 66.7% Train, 50% Cache.
Näistä voidaan päätellä, että Vega Squadron tulee varmasti käyttämään viimeisen karttabanninsa Infernoon. NRG:n tulisi poistaa Cache, jossa Vega on pelannut kaksi erittäin lupaavaa ottelua. Vega Squadron voitti Fragstersin 16-13, ja pelasi jatkoaika-ottelun Liquidia vastaan.

Yhteenveto

Vega Squadron on todella sattumanvarainen joukkue tällä hetkellä. Joukkue elää BO1 otteluista, ja vain muutamalla kartalla. NRG on kokonaiskuvassa huomattavasti vahvempi joukkue, kuin Vega, ja se tulee näkymään tämän illan ottelussa.
Vega Squadronilla on sen verran vähän otteluita alla viimeisen kolmen kuukauden aikana, että karttojen ja ottelun ennustaminen on vaikeaa. Tämän takia panostus pidetään suurimmaksi osaksi alhaisena.
NRG on todella vahvoilla omassa karttavalinnassaan, johon lähdetään pelaamaan NRG:tä tasoituksella. NRG:n kokonaisvahvuuteen luotetaan – NRG:n voitto tasoituksella lähtee myös lapulle. Vega tulee olemaan vahvoilla omassa kartassaan, joka on myös erittäin vahva kartta NRG:lle. Vegan karttavalinta tulee todennäköisesti olemaan tasaisin kartta tässä ottelussa, joten yli 26,5 kierrosta on hyvä vetovalinta.