ti 22.10. klo 13:30

AVANGAR - Heroic

Jame show jatkukoon

Starladdder i-League Season 8 -turnaus jatkuu jälleen tiistaina Turkin Belekissä. 16 joukkuetta on jaettu kahteen kahdeksan joukkueen kaaviolohkoon, ja viikon päätteeksi selvitetään turnauksen voittajat. Toisin kuin suuressa osassa turnauksista, Turkissa pelattavat ottelut ovat kaikki BO3 (paras kolmesta), joten yllätysten mahdollisuudet ovat pienemmät kuin monissa turnauksissa tutuissa BO1 (paras yhdestä) -otteluissa.

Päivän toisessa ottelussa toisensa kohtaavat edellisen Major-turnauksen finalisti AVANGAR sekä tanskalainen Heroic. Molemmat joukkueet olivat vielä pari päivää sitten Rotterdamissa DreamHack Open turnauksessa, ja kohtasivat myös siellä toisensa lohkovaiheessa, kun AVANGAR vei ottelun nimiinsä niukasti 16-14. Heroic kuitenkin saavutti korkeamman sijoituksen turnauksessa, edettyään aina finaaliin asti, kohtaamaan välierässä AVANGARin voittaneen ottoNd:n CR4ZYn. AVANGARin tappiollisessa välierässä kaava oli varsin tuttu: Jame koitti parhaansa mukaan kantaa joukkueen finaaliin, mutta tällä kertaa oli AdreNin vuoro olla täydellinenn alisuorittaja, jonka virheet maksoivat joukkueelle kriittiset kierrokset.

Heroicinn nimekkäin pelaaja on entinen North-pelaaja cadiaN, joka oli myös Rotterdamissa joukkueen kantava voima. Tanskalaiset pelaavat kaikille kotimaansa joukkueille tyypillistä oppikirja-CS:ää, jossa ei tehdä yhtä yllättäviä ja aggressiivisia liikkeitä, kuten esimerkiksi Fnaticin ja FURIAn pelaamisessa. Joukkueen tärkein tehtävä voittaakseen AVANGARin on pitää tähtipelaaja Jame aisoissa, koska tämän saadessa jatkuvasti kierrosten avaustappoja tarkkuuskiväärillään on Heroicilla tekemätön paikka kääntää tarpeeksi alivoimatilanteita voitokseen.

Karttojen osalta on pieniä kysymysmerkkejä. AVANGAR poistaa varmasti Nuken, joka on joukkueen permabanni. Tämän sijaan Heroic joutuu pohtimaan poistaako se Vertigon vai Trainin, joista kumpaakaan joukkue ei pelaa aktiivisesti. Varsinkin Trainissa AVANGAR saa todella suuren edun itselleen. Heroic taas haluaa omaski kartakseen todennäköisesti Miragen, jossa joukkue on ollut viimeisen kuukauden ajan tasaisen varma. Ratkaiseva kolmas kartta on vaikea arvioida, koska paljon riippuu bannien järjestyksestä joukkueiden välillä, mutta ennakkoon kaikki kolme karttaa Dust2, Inferno ja Overpass ovat huomattavasti tasaisempia kuin joukkueiden omat kartat.

AVANGAR on joukkueiden välisessä vertailussa askeleen edellä, varsinkin Jamen ollessa pelituulella on joukkueella ässä hihassa, jota vastaavaa Heroicilla ei ole esittää. Heroicin oman kartan etua ei kuitenkaan voida vähätellä, joten pääkohteeksi ottelusarjaan nostetaan karttojen overi. Sivukohteeksi täydentämään otetaan AVANGARin voittoa, koska joukkueen peli on kokonaisuutena paremmalla tasolla, jolloin tasaiset kartat kääntyvät joukkueen eduksi.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>