ti 22.10. klo 10:00

NiP - Furia

NiP nousujohteessa

Starladder i-League Season 8-turnaus on parhaillaan käynnissä Turkin Belekissä. Turnaukseen osallistuu kuusitoista joukkuetta ja se kestää kokonaisen viikon. Luvassa on paljon hyviä otteluita, sillä jokainen ottelu pelataan BO3 -formaatilla. Täten suuremmille yllätyksille ei jää tilaa, ja turnausvoiton eteen saa todellakin nähdä vaivaa.

NiP ja Furia aloittavat toisen päivän asettumalla vastakkain klo: 10:00 alkavassa B-lohkon avausottelussa. NiP on näistä joukkueista se, joka on selvässä noususuhteessa. Ruotsalaiset ovat parantaneet otteitaan hurjasti ikuisen NiP:n legenda Christopher ”GeT_RiGhT” Alesundin lähdön jälkeen. Joukkue nappasi taktiseksi valmentajakseen tutun miehen, joka kantaa nimeä Björn ”THREAT” Pers.

NiP:llä mennään selkeästi oikeaan suuntaan, ja joukkue voi olla hyvinkin vaarallinen tulevaisuudessa. Tämä turnaus tulee ruotsalaisjoukkueelle kuitenkin hieman liian aikaisin ja täten suuria odotuksia heitä kohtaan ei kohdistu.

Furia on hyvin aggressiivinen joukkue, joka voi olla hyvinkin tuhoisa NiP:n kaltaista rauhallista joukkuetta vastaan. NiP:n pitää saada uitettua tietty määrä pelotonta aggressiivisuutta tiistai-aamun otteluunsa, jotta Furiaa vastaan voidaan kamppailla. Furian brasilialaistähdet ovat taitotasoltaan niin taitavia, että he käyttävät kaiken ylimääräisen tilan hyödykseen.

On odotettavaa, että ottelussa nähdään kolme karttaa. Molemmat joukkueet saavat otteluun mieluiset karttavalinnat. NiP saa valituksi Infernon, joka on ollut ruotsalaisille todella vahva kartta viime aikoina. Furia taas pääsee näyttämään taitonsa Miragessa, jossa brasilialaisjoukkue on alistanut monen taitavan joukkueen polvilleen.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>