CS la 08.09. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO: Vega Squadron – CompLexity | Illan ehdoton huippuottelu!

Faceit Major – Main Qualifier
Turnauksen neljäntenä päivänä näemme kuusi erittäin mielenkiintoista ottelua, joista yksi on Vega Squadron:n ja CompLexity:n välinen kohtaaminen. Ottelu pelataan jälleen kerran tutulla BO1 formaatilla, eli ottelu on yhdestä kartasta poikki.
Molemmat joukkueet ovat olleet todellisia yllättäjiä tässä turnauksessa. Vega Squadron ja Complexity olivat molemmat enemmistön mielestä selviä ennakkosuosikkeja putoamaan turnauksesta ensimmäisenä. Nyt kuitenkin molemmilla joukkueilla on kaksi voittoa yhden häviön kera, joka tarkoittaa sitä, että molempien joukkueiden tarvitsee voittaa enään yksi ottelu kahdesta mahdollisesta päästäkseen itse turnaukseen.
Vega Squadron:n ase on joukkueen täysin absurdi aggressiivisuus. Venäläis-ukrainalaisjoukkue on aina pelannut samalla tyylillä, mutta silti joukkue on pystynyt yllättämään jopa Liquidin tässä turnauksessa.
Liquidin tähtipelaaja Epitacio ”TACO” de Melo sanoi haastattelussaan HLTV:lle, että Vega Squadron on todella todella hankala joukkue pelata vastaan juuri heidän aggressiivisuuden ja arvaamattomuuden takia.
TACO myös mainitsi Liquidin yrittäneen opetella Vega Squadronin pelityyliä, mutta turhaan, sillä Vega Squadron ei ollut pelannut yli kolmeen kuukauteen yhtään virallista ottelua ennen tätä turnausta:


”We actually wanted to study Vega to see the way they play. We tried to do that, but we didn’t find demos.”

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Complexity on saanut vastaansa Astraliksen, Space Soldiersin ja BIG:n tässä turnauksessa, joista BIG ja Space Soldiers kaatuivat numeroin 16-12, ja 16-11. Astralikselle Complexity hävisi 16-4.
Vega Squadron aloitti turnauksen ottelulla Spiritiä vastaan voittaen ottelun tiukasti 16-14. Toisessa ottelussa Vega Squadron sai vastaansa BIG:n, joka kaatui todella tasaisen ottelun jälkeen numeroin 19-16. Kolmannessa ottelussa Vega Squadron kohtasi Liquidin. Ottelu oli todella tasainen alusta loppuun, mutta Liquid kokeneempana joukkueena vei ottelun nimiinsä lukemin 19-17.
Complexity:sta on vaikea keksiä mitään erikoista sanottavaa. Joukkue on paperilla Pohjois-Amerikan keskikastia ja serverillä todella harmaa ja mitäänsanomaton joukkue. Vega Squadronista puhuttaessa tulee mieleen todella paljon positiivisia asioita, mutta Complexity:sta ei juurikaan mitään.

Team Maps RW% OpK MultiK 5v4% 4v5% Traded% ADR FA
Russia Vega Squadron 3 51.5% 52.5% 0.74 69.8% 31.2% 20.2% 29.2 0.14
North America compLexity 3 48.0% 50.7% 0.71 76.9% 16.7% 18.1% 34.2 0.28

Vega Squadron on saanut avaustappoja hieman paremmin, kuin CompLexity, mutta kumpikaan joukkue ei ole siinä loistava. Ylläolevasta taulukosta, joka on tilastoitu tästä turnauksesta, voimme tehdä seuraavia johtopäätöksiä:

  • CompLexity on parempi pelaamaan 5v4 tilanteissa, mutta vastaavasti Vega Squadron on ollut loistava 4v5 tilanteissa, joka kääntää tilaston Vega Squadronin hyväksi.
  • Molemmat joukkueet ovat kohtalaisia saamaan trade-frageja.
  • CompLexity käyttää enemmän kranaatteja tai heidän heittämät kranaatit ovat tehokkaampia, kuin Vega Squadronin.

Tilastollisesti joukkueet ovat hyvin tasaisia, mutta tilastot ei aina näytä kokonaiskuvaa. Vega Squadron on röyhkeämpi, arvaamattomampi ja todella taitava joukkue yksilötaidoltaan. CompLexity ei ikimaailmassa pystyisi haastamaan esimerkiksi Liquidin kaltaista joukkuetta, jonka Vega Squadron vei jopa jatkoajalle.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa