to 14.01. klo 14:10

forZe - Hellraisers

Hellraisersin kertoimet on ammuttu yli

CS:GO palaa huipputurnauksien osalta ruutuun vasta 19. päivä tammikuuta. Sitä ennen voi kuitenkin mehustella alemman tason otteluilla, joista löytyy usein jopa enemmän valueta, kuin isojen poikien peleistä. Tällä hetkellä on menossa Vulkan Fight Series -turnaus, jossa pelaa myös silloin tällöin isojen poikien joukkoon pikavisiittejä tehneitä joukkueita. Torstaina klo: 14:10 alkaa paras kolmesta formaatilla pelattava ottelu, jossa forZe saa vastaansa Hellraisersin. ForZe on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki otteluun, vaikka Hellraisers on vienyt molemmat joukkueiden väliset kohtaamiset.

Joukkueet ovat paperilla hyvin tasaväkiset. ForZe:lle tämä turnaus on kuitenkin huomattavasti merkityksettömämpi, sillä joukkue on usein vieraillut huipputurnauksissa. Hellraisers kuitenkin tekee vasta läpimurtoaan, joten jokainen ottelu on joukkueelle tärkeä.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Hellraisers tulee valitsemaan omaksi kartakseen Dust 2:n. Joukkueella on kyseisessä kartassa viimeisen kolmen kuukauden aikana 71% voittoprosentti, kun taas forZe:lla on 21% voittoprosentti. Dust 2 on ylivoimaisesti Hellraisersin paras kartta, joka näkyy myös näiden kahden joukkueen keskinäisissä otteluissa, joissa Hellraisers on voittanut Dust 2:n jo kahdesti.

Hellraisers ei välttämättä voita koko ottelua, mutta omassa kartassaan he ovat ehdottomia suosikkeja. Hellraisersin koko ottelun voiton kerroin on myös ammuttu yli, joten jos karttavalintojen kyttääminen ei miellytä, voi Hellraisersin voittoa iskeä hieman pienemmällä panoksella myös suoraan.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>