UHMAPELAAJAT ke 08.06. klo 03:30

Cuiaba - Corinthians

Sarjakärki suosikkina!

Brasilian pääsarjassa aloitetaan viikolla kymmenes kierros, ja jyvät alkavat pikkuhiljaa erottua akanoista. Cuiaba isännöi suurseura Corinthiansia, ja joukkueiden välillä on eroa: Cuiaba on luisunut viime kierroksilla putoamisviivan alle, koska viimeisestä viidestä ottelusta on lohjennut vain yksi piste. Corinthians puolestaan paistattelee sarjan kärkipaikalla – se ei ole loistanut mitenkään erityisesti, mutta kohtalaisen varmaa työskentely on ollut.

Edellisellä kierroksella Cuiaba hävisi vieraissa America-MG:lle. Joukkue soitti kyllä ottelussa toista viulua, mutta mitenkään toivotonta meininki ei ollut. Maalinteko on välillä tervanjuontia, mutta alakerraltaan joukkue on melko tiukka ja jopa hyvin organisoitu. Joukkue kärsii erityisesti viime kauden parhaan maalintekijän Eltonin loukkaantumisesta. Muutenkin isäntien kokoonpano on elänyt viime aikoina.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Edellisellä kierroksella Corinthians haki pisteet Atletico GO:lta lukemin 0-1. Vastustaja vei pallonhallinnan ja maalia kohti tulleet laukaukset, mutta tilastot heittivät häränpyllyä. Corinthians jauhaa kärsivällisesti ja odottaa mahdollisuuttaan. Joukkueella on ollut poissaoloja aika lailla, mutta se on onnistunut taklaamaan nämä vaikeudet kohtuullisen hyvin. Perustasoltaan vieraat ovat Cuiabaa edellä selkeästi.

Vieraille lähtee pikkubetsi, sillä kertoimet ovat yksinkertaisesti koholla. Maaliodottama ei ole kovinkaan korkealla, ja tasuririski on olemassa – jokainen pelaaja laittelee riskitasot itselleen sopivasti. Uhmapelaajien tipsi on suorasta voitosta.

10 euroa pelirahaa