PDC la 15.10. klo 23:30

Cullen J. - Edhouse R.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MAXBET! Joe Cullenilla edessään rutiinivoitto? Nyt painetaan isolla!

Dartsin puolella kilpaillaan tänä viikonloppuna European Tourin parissa. Meneillään on kolmastoista kisaviikonloppu, kun tällä kertaa ollaan heittelemässä Gibraltarilla. Lauantaina pelataan 1/16 -kierros, josta on lapulle löytänyt tiensä kaksi kohdetta kahdesta ottelusta. Toisena käsittelyyn otetaan Joe Cullenin sekä Ritchie Edhousen välinen ottelu, joka alkaa klo: 23:30. Ottelu pelataan paras 11 legistä -formaatilla, joka tarkoittaa sitä, että voittoon vaaditaan 6 legivoittoa.

Cullen hakee ottelusta rutiinivoittoa. Edhousen formi ei ole lähelläkään Cullenin vakituista suoritustasoa edes Edhousen ollessa parhaimmillaan. Herrat kilpailevat aivan eri tasolla käytännössä, sillä kun Cullen on yksi maailman kovimmista heittäjistä, ei Edhouse tunnu pärjäävän edes Players Championship -turnauksissa. Edhouse putoaa lähes poikkeuksetta viimeistään toisella kierroksella ja selvästi heikommille pelaajille.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Culleniin luotetaan tänään isolla kädellä. Pääbetsinä herran 1,5 -legin tasoitus, joka täyttyy yhdellä murrolla. Edhouse ei ole sen tason pelaaja, että herra pystyisi pitämään jokaisen aloittamansa legin, vaan Cullen varmasti pystyy ryöstämään. Kyse onkin enään siitä, pystyykö Cullen pitämään omat leginsä. Tasoero on kuitenkin niin suuri, että panosta uskalletaan laittaa reilusti.

Bonusvetona matsiin napataan Joe Cullenin King of the Oche -vetoa, joka täyttyy, mikäli Cullen nappaa ottelussa eniten 180’s heittoja, korkeimman lopetuksen, ja voittaa ottelun.

PDC Darts

@OfficialPDC
Results Recap 🇬🇮

Here's a full recap of all the results from a fantastic opening day of action from the 2022 Gibraltar Darts Trophy!

Join us again on video.pdc.tv on Saturday from 1200 BST for second round action!