PDC la 24.12. klo 00:00

Cullen J. - Evans R.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järkyttävä kerroin! Auta armias, sillä nyt tarjoillaan ilmaista rahaa!

Ennen jouluaattoa pelataan vielä viimeiset Dartsin World Championship -turnauksen toisen kierroksen ottelut. Tämän jälkeen vuorossa on muutama välipäivä, kun seuraavan kerran heitetään 27.12. Listalla on perjantaille iso kasa loistavia otteluita sekä erinomaisia vedonlyöntikohteita.

Joe Cullen saa toisen kierroksen viimeisessä ottelussa vastaansa Ricky Evansin. Ottelu alkaa perjantain ja lauantain välisenä yönä klo: 00:00 Suomen aikaa. Cullen on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki täysin ansaitusti. Evans ei nimittäin ole pelannut kovinkaan hyvin viime aikoina, joka näkyi myös herran ottelussa Fallon Sherrockia vastaan. Molemmat heittivät hieman alle 90 averagella Evansin viedessä ottelun lähinnä parempien lopetusten ansiosta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Evans saa tässä ottelussa kuitenkin vastaansa herran, joka pystyy vastaamaan koviin lopetusprosentteihin. Cullen pystyy myös scoraamaan selvästi paremmin, kuin tämän hetken Evans, joka oli seitsemän ottelun tappioputkessa ennen, kuin Evans kohtasi naispelaaja Sherrockin edellisen kierroksen ottelussa.

Cullen on massiivinen ennakkosuosikki eikä 1,5 pelin tasoitus pitäisi tehdä tiukkaa. Cullen on yksi turnauksen suosikeista etenemään kärkeen eikä Evans häntä pysäytä.

PDC Darts

@OfficialPDC
DAY 8⃣

What a day of darts we have for you tomorrow in the penultimate day before Christmas!

The second round action really ramps up with eight more seeds in action!

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live