PDC ti 04.10. klo 22:40

Cullen J. - Heta D.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Stand up if you love the Darts! Cullen varustettu järjettömällä ylikertoimella!

Dartsin World Grand Prix -turnauksen 1/16-finaalit jatkuvat tänään tiistaina, 4. päivä lokakuuta. Päivältä vedonlyöntilapuskaan on tarttunut yksi äärimmäisen kova betsikohde. Klo: 22:40 alkaa nimittäin ottelu Joe Cullenin ja Damon Hetan välillä. Herrat kohtaavat paras kolmesta pelistä -formaatilla pelattavassa ottelussa, joka pelataan World Grand Prix -turnauksen spesiaaliformaatilla. Double in, double out. Poiketen muista turnauksista, on tässä turnauksessa siis aloitettava jokainen legi tuplalla.

Cullenin formi on ollut viime aikoina selvästi parempi, kuin Hetan. Heta on hävinnyt viimeisestä kymmenestä pelaamastaan ottelusta peräti kahdeksan ottelua, kun Cullen puolestaan on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelusta peräti seitsemän ottelua. Hetalle ei ole voitot napsunut eikä herran ottelut itseasiassa ole olleet edes kovinkaan tiukkoja.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Cullenille tarjotaan aivan uskomatonta kerrointa. 1,95 -kertoimella Cullen on pelattava lähes jokaiseen kaverin otteluun puhumattakaan tästä ottelusta. Vaikka Heta lahjakas pelaaja onkin, on faktat kuitenkin lyöty tiskiin, ja niiden perusteella Cullenille tarjottu kerroin on valtaisa ylikerroin.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Ketkä raivaavat tiensä 16 joukkoon?

World Grand Prix’n toinen päivä käyntiin klo 21:00.

Tässä tiistain ohjelma ⬇️ #dartsfi