PDC pe 28.10. klo 20:45

Cullen J. - Smith R.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei ole todellista! Cullenin kertoimet käsittämättömän korkealla!

Dartsin European Championship -turnaus starttaa torstaina, ja jatkuu perjantaina viimeisillä ensimmäisen kierroksen otteluilla. Mukana heittämässä on 32 pelaajaa, jotka taistelevat single-elimination bracketissa paikasta sunnuntain finaalissa. Nelipäiväinen turnaus tarjoilee loistavia vetoja läpi viikonlopun, joten muistathan tsekata joka päivä vihjesivun!

Yksi perjantain mielenkiintoisimmista otteluista pelataan klo: 20:45 alkaen, kun Joe Cullen saa vastaansa Ross Smithin. Ottelu pelataan paras 11 legistä -formaatilla, mikä tarkoittaa sitä, että voittoon vaaditaan kuusi legivoittoa. Cullen on kertoimien valossa vain pieni ennakkosuosikki, vaikka herran yleinen heittotaso on huomattavasti Smithiä parempi.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Cullen on pelannut viime aikoina hyvin. Herra ei ole aivan huippuvireessään, mutta silti selvästi kovempi, kuin Smith, jonka kertoimia nostaa englantilaisen kelvollinen Players Championship 28 -turnaus. Smithin taso ei ole riittänyt lähes ikinä isolla lavalla, eikä se taida riittää tälläkään kertaa. Selvästi kokemattomampi ja heikommin suorittava Smith ei pysty haastamaan Cullenia, mikäli Cullen suorittaa omalla tasollaan. Tähän kelpaa panostaa!

PDC Darts

@OfficialPDC
The 2022 @CazooUK European Championship gets underway in Dortmund on Thursday, as Rob Cross bids to defend his title at the Westfalenhallen.

Tournament preview ✍👇