Ruotsin Superliiga su 16.10. klo 17:00

Dalen - Jönköping

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Lokakuussa ainoastaan kahdesti osunut Dalen kertoimissa suosikki – nuoren vierasjoukkueen puolella hurja value!

Vuosi vuodelta kangistumaan päin olleen Dalenin selkäranka on tällä hetkellä jo hyvin lähellä katkeamispistettä. Siirtomarkkinoilla suolihuuhtelun kokenut joukkue ei ole enää edes kotikaupunkinsa ykkösseura ja pelikentällä tekeminen on ollut kenties seurahistorian huonointa. Jumbo-taisteluun rankattu Hagunda kaatui syyskuussa 5-7 mutta muuten kyyti on ollut kylmää.

Uumajalaisten mahalasku alkoi jo viime kauden päätösottelussa, jossa se pupelsi varmalta näyttäneen playoffs-paikkansa päätöserän 7-0 turpasaunan päätteeksi Pixbolle. Sittemmin pajatso tyhjeni lähes kokonaan, eikä tulijapuolella riemunkiljahduksia juuri kajahdellut. Hagunda-ottelua lukuunottamatta Dalen ei ole saanut kentällä mitään aikaan. Toki otteluohjelma on ollut erittäin haastava, mutta neljään otteluun kuusi tehtyä maalia on jokatapauksessa katastrofaalisen heikko suoritus. Viktor Nystedt on puolustuksessa likimain maajoukkuetasoa muttei pelityyliltään mikään yksilötähti. Ikäloppu Keitil Kronbergin pitäisi huilata jo vanhainkodissa mutta niin vain papparainen viilettää joukkueensa pörssikärjessä tehoin 4+1.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Jönköping on sementoinut itsensä nuorisotähtien leikkikentäksi ja nykyisestä kokoonpanostakin useampi pelimies tulee pukemaan sini-keltaista maajoukkuenuttua parin vuoden sisällä ylleen. Alkukausi on sujunut varsin mallikkaasti ja JIK kaatoi ennakkoon heikommat Gävlen sekä AIK:n, eikä yllätyspisteet kärkijoukkueista Linköpingiä ja Pixboa vastaan kaukana olleet. Punapaidat ovat olleet viiden ottelun mitassa sarjan viihdyttävin joukkue ja tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta.

Hannes Nyströmin lopullista läpimurtoa pääsarjatasolla on odotettu jo tovi ja alkukauden perusteella nyt räjähtää. Noah Johansson on ikäluokkansa priimuksia ja Simon Hult on jo ottanutkin ensiaskeleet miestenkin maajoukkuetiellä. Joel Wadstenin poissaolo on iso takaisku mutta rosterin laajuus on paikannut tätä aukkoa toistaiseksi varsin mallikkaasti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön JIK Herrlag (@jonkopings_ikherr) jakama julkaisu


Dalen oli jo kauden alkurankingeissa yliarvostettu johtuen pitkälti joukkueen hyvästä historiasta ja kohtalaisen vahvasta kotiedusta. Pelkästään pelattujen otteluiden perusteella on vaikea debatoida kotijoukkueen suosikinaseman puolesta tässäkään ottelussa, sillä Jönköping on ollut selkeästi raikkaampi ja ennenkaikkea reippaasti uumajalaisia tehokkaampi. Kokemuksesta on tiettyyn pisteeseen asti etua kun tuleva z-sukupolvi haastaa kentällä, mutta Dalenin osalta parasta ennen-päiväys on nähnyt päivänvalonsa jo aivan liian kauan aikaa sitten. Jönköping venyy vieraissa vähintään tasapeliin noin kuusi kertaa kymmenestä, joten MrGreenin kärkikerroin kattaa riskin mallikkaasti.