Ruotsin Superliiga to 05.01. klo 19:00

Dalen - Pixbo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dalen ei ole toipunut vielä edellisestäkään rökityksestä, kun lisää on jo tulossa – Pixbo kylvettää uumajalaisia jo toistamiseen tällä kaudella!

Tuuli pohjoisessa on ollut hyytävän kylmä ja Dalenin kausi on ollut juuri niin vaikea mitä osattiin odottaa. Alemmalle sarjaportaalle putoaminen olisi Uumajassa katastrofi muttei kestomenestyjän kevyempääkään syväsukellusta hyvällä katsota. Pixbo ei liiemmin pohjoisenreissuilla ole juhlinut mutta nyt kaikki ennusmerkit viittaavat trendin täyskäännökseen.

Dalen on materiaaliltaan yksi sarjan heikoimmista, eikä pääluotsi Tommy Larssonia käy kateeksi. Ykköshevosena hyökkäyksessä häärii kangistunut veteraani Keitil Kronberg ja puolustuksessa taso Viktor Nystedtin takana on luokkaa hubbabubba. Pirteän derby-voiton jälkeen IBK otti lettiin sarjajumbo Gävleltä ja vuosi 2023 startattiin 14-2 peräkylvetyksellä Helsingborgin vieraana.

Lukas Samuelsson

@SamuelssonLukas
Oskar Weissbach 👌🏻


Pixbon taso on jälleen kerran heitellyt rutkasti ja ero hyvän sekä huonon päivän välillä on valtava. Pudotuspeleihin “Ketut” sujahtaa kerran kerrasta mutta mitään jättimenestystä on toistaiseksi nähdyn perusteella vaikea povata. MM-kisojen sankarivahti Jon Hedlund on lyhyen loukin jälkeen saanut itsensä takaisin pelikuntoon ja ikinuori Martin Östholm ei tunnu lopettavan järisyttävää pistetehtailuaan ikinä. Taustalla myös Oskar Weissbach on tekemässä kovaa nousua yhdeksi sarjan parhaimmista pelaajista.

Markkina on Dalenin tiimoilta vielä edelleen eksyksissä mutta Uhmapelaajien muistiinpanoissa joukkue on aikoja sitten heivattu muiden roskasäkkien sekaan. Pixbo on kaikilla osa-alueilla valovuoden edellä kotijoukkuetta ja heikollakin esityksellä taululle voi ilmestyä rumatkin lukemat. Kauden aiemmassa kohtaamisessa göteborgilaiset marssi murskavoittoon 11-1, joka jo antaa osviittaa mitä tasoero kaksikon välillä parhaimmillaan on. Pixbon kertoimet laskevat kuin lehmän häntä mutta Mobilebetillä Matti Myöhäisetkin ehtivät vielä rahanprinttaus-talkoisiin mukaan!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Pixbo -1,5 kertoimella 1,71.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,71 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.