NHL la 14.05. klo 04:30

Dallas Stars - Calgary Flames

Kestääkö Dallasin puolustus?

Dallas Starsin ja Calgary Flamesin välinen pudotuspelisarja on ensimmäistä kertaa katkolla ensi yönä. Dallas on kotonaan selkä seinää vasten, kun Calgary johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2. Alkusarjassa Dallasin pelisuunnitelma toimi moitteettomasti, mutta viimeisimmissä peleissä ottelun loput ovat olleet vaikeita. Uskomme silti, että tälläkin kertaa paras pelivalinta löytyy ottelun maalimäärästä.

Dallasin pelitapa kiteytyy puolustuksen ympärille. Calgarylta yritetään viedä kaikki tila, aika ja peli-ilo pois hyökkäämispelaamisesta. Samaan aikaan Dallas luottaa iskevänsä tarvittavat maalit vastahyökkäyksistä tai ylivoimalla. Pelisuunnitelma on toiminut hyvin, mutta viimeisimmissä peleissä Dallasin selkäranka on katkennut kolmannessa erässä. Silti ottelut ovat pysyneet vähämaalisina. Sarjassa on nyt pelattu viisi ottelua. Niistä kolmessa on tehty maksimissaan neljä maalia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vähämaalisuuden puolesta puhuu myös Dallasin hyökkäyspeli. Se on karmivaa katsottavaa, etenkin ylivoimalla. Metrin mittaiset syötötkin menevät ohi tai jäävät matkalle. Erityisesti kapteeni Jamie Benn on hyökkäyspelaamisen musta aukko, joka kykenee tappamaan kaikki maalipaikat verkkaisilla ratkaisuillaan. Edellisessä ottelussa Dallas sai kolme ylivoimaa. Niiden aikana joukkue sai aikaiseksi kolme laukausta maalia kohti. Viimeisimmän ylivoiman aikana laukausmäärä oli pyöreä nolla.

Dallasille ei kannata montaa maalia budjetoida. Sitten kysymys on enää se, miten Stars onnistuu puolustamaan Calgaryn pois maalipaikoilta. Mielestämme kolmosta lähentelevä kerroin on enemmän kuin riittävä palkinto tästä riskistä. Pelivalintamme on jälleen, että matsissa tehdään alle 4,5 maalia sisältäen jatkoerät. Sama veto on tuonut hyvät rahat aiemminkin tässä sarjassa, joten ei muuta kuin lappua tekemään!

10 euroa pelirahaa