NHL su 08.05. klo 04:30

Dallas Stars - Calgary Flames

Dallasin ja Calgaryn unettava lätkä tarjoaa maistuvan pelipaikan

Dallas Starsin ja Calgary Flamesin pudotuspelisarja saa jatkoa ensi yönä. Matsi kannattaa suosiolla jättää väliin, ellet sitten kaipaa astetta vahvempaa unilääkettä. Vedonlyöjälle ottelu tarjoaa kuitenkin erinomaisen iskunpaikan. Odotamme vähämaalisen nysväyskiekon jatkuvan ja kerroinkin on enemmän kuin kohdallaan.

Sarjan kaksi ensimmäistä ottelua olivat pelillisesti lähes identtiset. Ensimmäisen vei Calgary maalein 1-0. Voittomaali syntyi jo ensimmäisessä erässä. Toisen voitti Dallas 2-0, ja voittomaali syntyi jälleen jo ensimmäisessä erässä. Toisen kaappinsa Dallas viimeisteli tyhjiin. Kummankin ottelun laadukkaat maalipaikat voi laskea yhden käden sormilla, eikä kummassakaan matsissa häviöllä ollut joukkue saanut minkäänlaista kiriä aikaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Dallasin träppi ja vahva puolustusalueen pelaaminen on syönyt viimeisetkin peli-ilot Calgaryn pelaajilta. Runkosarjassa Johnny Gaudreau oli pistepörssin kakkonen, mutta sitä ei pudotuspeleissä uskoisi. Stars on vienyt peli-ilon mikkihiiri-hyökkääjältä. Viime matsissa Gaudreau keskittyi jo liian vähän peliin ja liikaa omille joukkuekavereille valittamiseen. Hänen turhautumisensa on todella paha merkki Calgaryn hyökkäyspelin kannalta.

Pelivalintamme on jälleen, että ottelussa syntyy alle 4,5 maalia sisältäen jatkoerät. Viimeiset kaksi kuolettavan tylsää peliä katsoneena emme ymmärrä, miten alle 4,5 maalin kokonaismäärän kerroin lähentelee kolmosta. Emme valita, vaan iskemme sen lapulle, ennen kuin kerrointen laskija laittaa korkin kiinni ja huomaa virheensä. Tuttuun tapaan veto osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 3-1, 4-0 tai 2-0 lukemiin.

10 euroa pelirahaa