NHL la 27.11. klo 02:30

Dallas Stars - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Coloradon matseissa uskomaton maaliputki – vedonlyöjällä erinomainen iskunpaikka

Ensi yönä NHL:ssä nähdään poikkeuksellisen mielenkiintoinen kamppailu Dallas Starsin ja Colorado Avalanchen välillä. Joukkueet kamppailevat samassa divisioonassa, joten keskinäisillä matseilla on valtava merkitys pudotuspelipaikan metsästyksessä. Kumpikaan seura ei aloittanut kauttaan vahvasti, mutta viime aikoina palaset ovat viimein loksahtaneet paikoilleen. Erityisesti kummankin joukkueen maalintekopeli on ollut tulikuumaa, joten pelivalintamme on, että ottelussa tehdään yli 5,5 maalia. Veto osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1, tai 7-3 lukemiin.

Coloradon joukkueesta on yhä monia isoja nimiä sivussa, mutta sitä ei tuloksista uskoisi. Avs viilettää kuuden ottelun voittoputkessa, jonka aikana se on mättänyt uskomattomat 35 maalia. Yli kuusi maalia per ottelu! Erityismaininta menee Nazem Kadrille. Välillä sentteri ottaa aivottomia pelikieltoja, mutta nyt hänen sopimuksensa on katkolla ja Kadrikin ymmärtää pelata oman palkkapussinsa vuoksi. 16 ottelussa hän on takonut älyttömät tehot 7+18=25.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

NHL

@NHL
Nazem Kadri (@43_Kadri) isn't slowing down... 📈 #FantasyHockey

More from @NHLFantasy ➡️ spr.ly/6012JYEMe

Dallasin maalintekopeli on tunnetusti vaisua, mutta viime aikoina kiekkoa on osattu hakata tolppien lisäksi myös verkkoon asti. Viimeisessä viidessä matsissa Dallas on iskenyt viisi maalia ottelua kohden. Samaan aikaan oma pääty on pysynyt suht koht puhtaana, mutta Dallasin maalivahtipeliin ei kannata liikaa luottaa. Anton Khudobin on ollut täysi seula tällä kaudella. Toisaalta Dallasin täytyy joko antaa hänelle mahdollisuus tai kaupata hänet pois, kun Ben Bishop tervehtyy pelikuntoiseksi.

Sekä Dallas että Colorado ovat takoneet hurjia maalimääriä viime aikoina. Peräti kahdeksassa peräkkäisessä Coloradon pelissä on tehty kuusi maalia tai enemmän. Kerroin ei ole kummoinen, mutta toisaalta riskiin nähden se on enemmän kuin riittävä. Tässä on erinomainen mahdollisuus vedonlyöjälle kasvatella pelikassaa.