pe 03.12. klo 03:30

Dallas Stars - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Nähdäänkö Columbuksen matsissa jälleen hurja maalimäärä?

Dallas Stars on ollut viime aikoina hurjassa lennossa NHL:ssä. Tälle tuskin on tulossa loppua, kun ensi yönä vastaan luistelee Columbus Blue Jackets. Columbus tunnettiin viime kaudella tunnollisesti puolustavana työmyyräjoukkueena, mutta sitä on nyt vaikea uskoa. Sinitakkien peleissä on tehty viime aikoina hurjasti maaleja, ja omissa on soinut ahkerasti. Kun Dallasin maalintekopelikin on herännyt kuolleista, pelivalintamme on, että ottelussa tehdään yli 5,5 maalia. Veto osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1 tai 7-4 lukemiin.

Pitkän tuskailun jälkeen Dallas on viimein löytänyt kaksi taikareseptiä maalintekoon: laitetaan miehiä maalille tai annetaan kiekko Roope Hintzille. On hämmentävää nähdä, miten pieni itseluottamusruiske on saanut koko seuran suunnan käännettyä. Kun joukkue luottaa maalivahtiinsa, se uskaltaa hyökätä. Kun joukkue saa maalipaikkoja, tulee maaleja. Kun tulee maaleja, itseluottamus nousee ja viimeistelyn tehokkuus kasvaa. Vain pienillä asioilla Dallasista on kasvanut yksi NHL:n kuumimmista joukkueista. Seura on nyt viiden ottelun voittoputkessa, jonka aikana se on tehnyt keskimäärin 3,6 maalia ottelua kohden.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Columbus on niin ikään takonut hyvin maaleja, mutta oma pää on vuotanut samaan aikaan pahasti. Sinitakkien kymmenestä viime pelistä peräti kahdeksassa on tehty kuusi maalia tai enemmän. Osittain tämä selittyy maalivahtipelin horjumisella. Joonas Korpisalo ei ole ollut tällä kaudella kummoinen, ja marraskuun aikana Elvis Merzlikinsin tähtikin on alkanut himmetä. Merzlikins vaihdettiin pois maalilta kesken viime ottelun, joten heikompi Korpisalo saattaa hyvin saada tänään pelivuoron.

Kertoimissa alle 5,5 maalin matsia pidetään todennäköisempänä. Outoa. Dallas on mätkinyt maaleja kovalla tahdilla, ja Columbuksen viime aikojen träkki puhuu vahvasti runsasmaalisuuden puolesta. Kakkosen kerroin ei ole itsessään mitenkään jättimäinen, mutta kohteen riskiprofiiliin nähden se on erittäin houkutteleva. Iskemme tavallista isomman panoksen ja luotamme siihen, että Columbuksen alapää vuotaa ja Dallasin hyökkäys toimii niin kuin ennenkin.