NHL ke 23.03. klo 02:30

Dallas Stars - Edmonton Oilers

Voittaako Edmonton väsymyksestä huolimatta?

Ensi yönä NHL:ssä nähdään todella mielekiintoinen ottelu Dallas Starsin ja Edmonton Oilersin välillä. Dallasin taso on heilunut hurjasti viime aikoina, kun taas Edmonton on viimein päässyt hyvään vireeseen. Toisaalta taas Oilers pelasi viime yönä ja joutuu tekemään pitkän reissun Teksasiin väsyneenä. Silti pidämme Edmontonia pienenä ennakkosuosikkina. Pelivalintamme on, että Edmonton on ottelun lopullinen voittaja. Veto osuu, vaikka voitto tulisi vasta jatkoajalla tai rankkareilla.

Edmonton todisti viime yönä Colorado Avalanchea vastaan, että joukkue kykenee haastamaan myös NHL:n parhaat joukkueet. Colorado voitti ottelun vasta jatkoajalla lukemin 3-2, ja ilman jäähyilyä Edmontonilla olisi ollut kaikki eväät voittoon asti. Ennen Colorado-tappiota Oilers olikin viiden ottelun voittoputkessa. Voittoputken vakuuttavin suoritus oli 4-1 voitto Tampa Bay Lightningista. Edmonton ei siis enää ole todellakaan mikään kriisijoukkue.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Dallasin peli on aaltoillut viime aikoina hurjasti. Nyt viimeisistä kuudesta ottelusta on tullut vain kaksi voittoa. Kertoo paljon, että ensin Stars hävisi 4-7 New York Rangersille ja seuraavassa matsissa joukkue ei taas onnistunut tekemään maalin maalia Toronto Maple Leafsia vastaan. Dallasin pelissä ei ole mitään yhtä osa-aluetta, jota pitäisi hioa ja kehittää. Peli repsottaa milloin mistäkin nurkasta. Jäällä Dallas ei ole ollut lähellekään Edmontonin tasoinen viime aikoina, emmekä usko pelkän lepoedun tasaavan puntteja.

Otamme Dallasin lepoedun huomioon, emmekä lähde pelaamaan Edmontonin suoraa voittoa. Sen sijaan pelaamme lopullista voittajaa. Uskomme, että Edmontonin ylivoimaiset yksilöt tekevät joukkueesta muutenkin selvän ennakkosuosikin mahdollisella jatkoajalla tai rankkareilla. Tälle yli kakkosen kerroin on enemmän kuin houkutteleva.

10 euroa pelirahaa