NHL su 13.03. klo 03:00

Dallas Stars - New York Rangers

Rangersin viime aikojen otteet eivät vakuuta

Dallas Stars jatkaa ensi yönä pudotuspelipaikan jahtaamista New York Rangersia vastaan. Tilanne läntisessä konferenssissa on niin tiukka, että ohipeleihin ei ole enää varaa. Uskomme, että Dallas onnistuu nappaamaan sarjapisteet ja pelivalintamme on Starsin kotivoitto.

Dallas on ollut viime aikoina hurjassa vedossa. Kymmenestä viime matsista joukkue on napannut seitsemän voittoa. Tappioista kaksi on tullut Nashville Predatorsia vastaan, joka kummallakin kerralla onnistui nihkeilemään 2-1 voiton. Muita joukkueita vastaan Dallasin herännyt hyökkäyspeli on toiminut erinomaisesti, eikä omassa päässäkään ole soinut alkukauden tahtiin. Pitkän soutamisen ja huopaamisen jälkeen Dallasin peli on saatu parempaan kuntoon kuin on aikoihin nähty.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Rangersista ei voi sanoa samaa. Koko kauden ajan joukkue on kärsinyt epätasaisuudesta. Joukkueen puolustuspeli toimii toisinaan, eikä hyökkäyksellekään voi antaa puhtaita papereita useista nimimiehistä huolimatta. Joukkue on nyt kahden ottelun tappioputkessa, jonka aikana Rangers sai ensin turpaan Minnesota Wildilta 2-5 ja sitten St. Louis Bluesilta 2-6. Viime aikojen otteiden perusteella Dallas tarjoaa kovemman vastuksen kuin kumpikaan aiemmsita vastustajista.

Rangers on pärjännyt tällä kaudella pääosin maalivahti Igor Shesterkinin erinomaisen vireen ansiosta. Hänen nimensä onkin nostettu keskusteluun NHL:n arvokkaimmasta pelaajasta. Maalivahti ei kuitenkaan voi kannatella joukkuettaan ikuisesti, mikä on näkynyt viime aikojen laskevana trendinä. Näistä lähtökohdista emme voi muuta kuin laittaa rahamme Dallasin kotivoitolle.

10 euroa pelirahaa