NHL ti 07.12. klo 03:30

Dallas Stars - Arizona Coyotes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dallasin ja Arizonan välille suuri tasoero ei takaa suuria lukemia!

Tulevana yönä Dallas Stars ja Arizona Coyotes ottavat yhteen toista kertaa tällä kaudella. Edellinen matsi pelattiin noin viikko sitten ja tuolloin Dallas kävi ryöstöretkellä vieden voiton lukemin 3-2. Huippuvireeseen päässyt Dallas on valtava ennakkosuosikki yön otteluun, mutta onnistuuko Arizona laittamaan kapuloita rattaisiin?

Dallas on yksi viime aikojen kuumimmista joukkueista. Alkukauden ongelmat näyttäisi olevan takana päin ja ennen kaikkea hyökkäyspeli ei ole ollut enää pelkkää kyntämistä ja mailan puristamista. Viimeiset yhdeksän ottelua on tuonut hurjat kahdeksan voittoa ja Dallasille ominainen vahva alakerta on ollut hyvän pistesaaliin taustalla. Dallasin puolustus on hiljentänyt Carolina Hurricanesin ja Colorado Avalanchen tasoisia hyökkäyksiä, joten Arizonaa vastaan sen ei pitäisi olla temppu eikä mikään. ‘

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Arizonan onneksi kausi lähestyy ottelu ottelulta loppua, mutta vielä on pitkä matka laahustettavana. Viime aikoina fanit on saanut edes hieman vastetta rahoilleen, kun muun muassa neljän ottelun pisteputki osui kohdalle. Sen jälkeen meno on ollut totutulla tasolla ja edellisistä viidestä ottelusta saldona on vain yksi vierasvoitto Winnipeg Jetsiä vastaan. Arizonan kohdalla on tullut hyvin pitkälti selväksi se, että pisteille ei ole asiaa mikäli alakerta ei ole kunnossa. Homma ei toimi oikein millään osa-alueella, mutta umpisurkea hyökkäys on tuottanut eniten harmaita hiuksia.

Dallasin kertoimet on luonnollisesti alhaalla eikä ne kiinnosta lähtökohtaisesti vähämaaliseen ja sitä myöten mahdollisesti tasaiseen matsiin. Dallasin alakerta tuskin antaa vieraille kovinkaan montaa huippupaikkaa, joten Arizonan on jälleen iskettävä kaikki paukut kilpikonnapuolustukseen ja toivottava paria pelastavaa osumaa. Arizonan osalta mahdollisuus täysromahdukselle on aina olemassa, mutta vetojen osalta toivotaan hajutonta ja mautonta matsia. Kupongille ruksitaan underia maltillisella panoksella.