NHL ti 24.01. klo 03:30

Dallas Stars - Buffalo Sabres

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tärkein pelaaja sivussa! Maksaako suomalaiskomeetta Roope Hintzin poissaolo pisteitä Sabresia vastaan?

Buffalo Sabres on saanut hieman isäntää pidemmän huilin seuraavaan oteluun tultaessa. Puhvelipaidat olivat askissa Suomen aikaa hyvissä aijoin lauantaina illalla, kun Dallas Stars puolestaan tahkosi sunnuntain vastaisena yönä perinteisemmän aamukolmen ottelun. Sabres saapuu American Airilines Centeriin parhaalla kokoonpanollaan, mutta isännillä kärkivitjan sentteri puuttunee yhä kehistä.

Dallas Starsilla kulkee kohtuullisesti, mutta Roope Hintzin poissaolo näkyy etenkin erikoistilannepelaamisessa. Toki Tyler Seguin on viime aikoina ollut kelvollisessa pistevireessä, mutta puhutaan kuitenkin paljolti erityylisestä pelaajasta. Hiljattain tähtirinnoille on sattunut pari kämmiä, kun se hävisi kotonaan Calgarylle sekä vieraissa San Jose Sharksille. Olisiko Hintzin mukana olo auttanut? Oli miten oli, suomalaisen panosta isäntien kärkikorissa ei sovi aliarvioida.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Tällä hetkellä Buffalo Sabres on mille tahansa joukkueelle viheliäinen vastustaja. Korkealla itseluottamuksella pelaava vierailija loistaa ylivoimalla, joka on koko sarjan neljänneksi parasta (26,5%). Toki myös Starsin erikoistilannepelaaminen on korkealentoista suhteessa keskitasoon, mutta Hintzin poissaolo pitää tässä muistaa. Ykkössentteri on aina ykkössentteri eikä sellaisia ole millään joukkueella montaa – paitsi ehkä Tampa Bay Lightningilla.

Vierailija on taistellut itsensä pisteille kolmessa ottelussa peräkkäin ja voittanut kahdessa viimeisimmässä New York Islandersin sekä Anaheim Ducksin. Starsille on viime aikoina sattunut ajoittain yllättäviäkin keskialueen kiekonmenetyksiä, joista nimenomaan Buffalon kaltaisella vastustajalla voisi olla saumoja iskeä. Kuten sanottu, yhtään ykköskokoonpanon pelaajaa ei tällä hetkellä ole telakalla, joten varsin mukavat ovat lähtökohdat Don Granaton miehistölle. Lopullinen vierasvoitto isketään tiketille! Paina betsi sisään William Hillin huippukertoimella tästä.