NHL ti 07.03. klo 03:30

Dallas Stars - Calgary Flames

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Calgaryn murheet jatkuu – vieraiden on saatava maalihanat auki, tai muuten Dallas menee menojaan!

Tulevana yönä Läntisen konferenssin kärkeen kuuluva Dallas Stars saa heikkovireisen Calgary Flamesin vieraakseen. Kovatasoista vääntöä sopii odottaa ja varsinkin Calgaryltä tullaan todennäköisesti näkemään energinen alku, sillä vieraiden on nopeasti käännettävä kelkka viimeaikaisten tappioiden jäljiltä. Tammikuussa pelatussa kohtaamisessa Calgary onnistui ryöstämään voiton maali-iloittelun päätteeksi, mutta samanlaista maalijuhlaa tuskin on luvassa tällä kerralla.

Dallasin tekeminen on hyvällä pohjalla ja viimeisimpänä se pyyhki hallitsevalla mestarilla Colorado Avalanchella lattiaa lukemin 7-3. Kyseessä oli neljäs voitto edellisiin viiteen otteluun. Vaikka mukana on ollut muutama astetta heikompi vastustaja, on itseluottamusta nostattavat voitot tullut tärkeään paikkaan hieman heikomman jakson jälkeen. Edelleen isännät on vahvasti taistelemassa jopa Läntisen konferenssin voitosta ja yksilötasolla Jason Robertson ei näytä hidastuvan. Tähtihyökkääjä on 63 ottelussa kerännyt tehopisteet 37+42.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

y - Dallas Stars

@DallasStars
Simply mesmerizing 🤩

📺: @ABC | #TexasHockey

Calgary on tällä hetkellä melkoisessa syöksykierteessä, sillä edellisistä 10 ottelusta se on voittanut vain kaksi ja viimeiset viisi matsia on päättynyt tappioon. Toki Calgaryn puolustukseksi on sanottava, että mukaan mahtuu myös pienen marginaalin tappioita kovatasoisia joukkueita vastaan, mutta siitäkin huolimatta joukkueelta jonka pitäisi olla taistelemassa paikasta pudotuspeleihin vaaditaan selvästi parempaa tulosta.

Vieraat on vaikeuksissa ja lisää murhetta on luvassa – peli-ideaksi lähdetään hakemaan Dallasin suoraa voittoa(1×2). Maaliodottamien perusteella Calgaryltä voisi odottaa parempaakin tulosta, mutta tällä hetkellä vieraat ei saa kaikkea irti koneistosta ja varsinkin tuskainen viimeistely voi koitua kohtaloksi lähtökohtaisesti melko tasaväkisessä ottelussa. Myös erikoistilanteiden osalta etu kääntyy selvästi kotijoukkueen suuntaan.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Dallasille(1×2), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Dallas Stars” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 55€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.