NHL su 13.02. klo 21:00

Dallas Stars - Colorado Avalanche

Irrottaako tulikuuma Colorado Avalanche Mikko Rantasen ja kumppanien johdolla taas voiton?

Dallas Stars on voittanut pari edellistä otteluaan, mutta joukkueen tekeminen ei erityisemmin vieläkään vakuuta. Toki meno on parantunut huomattavasti aivan alkukaudesta, mutta ailahtelevaa meininki on yhä. Colorado Avalanche on koko sarjan kovakuntoisin joukkue, joka syö tähtipaidat elävältä ennusmerkkien pitäessä paikkaansa – onkin melko eriskummallista, että sen voitolle tarjoillaan näinkin suuri kerroin.

Colorado Avalanche on hävinnyt tänä vuonna kahdesti. Kun huomioidaan, että otteluita on alla peräti 18, voittosarake on naurettavan kovaa luokkaa. Viimeisimmässä ottelussaan perjantain vastaisena yönä joukkue antoi kyytiä hallitsevalle mestarille Tampa Bay Lightningille 3–2-voitossaan ja läntistä konferenssia peräti yhdeksän pisteen erolla Minnesota Wildiin. Dallas Starsiin eroa on 18 paunaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isäntä on pelannut viime aikoina ihan kivasti ottaen taustat huomioon ja joukkueelle voi vielä kuin ihmeen kaupalla aueta paikka pudotuspeleihin. Joukkueen syyskausi oli sanalla sanoen täysi farssi, mutta nyt pelaaminen on kiistatta parempaan päin. Vakuuttavaa tai tasaista joukkueen tekeminen ei kuitenkaan ole ja siinä – siis vakuuttavuudessa ja tasaisuudessa – seuraava vastustaja on NHL-kaukaloissa omaa luokkaansa.

Colorado on kaikilla tilastoilla Dallasia vahvempi joukkue. Vierailla on yksi lepopäivä enemmän ja hiljattain nämä ovat alkaneet näyttäytyä varsin hyödyllisenä myös NHL:ssä. Ei sinänsä mikään ihme joukkueen X pelatessa pari kuukautta putkeen keskimäärin joka toinen päivä. Ylimääräinen lepopäivä saattaa lisätä kummastikin energiaa useilla osa-alueilla. Tässä tapauksessa Stars on päässyt pelaamaan kotonaan, mutta aiemmin tällä viikolla tulleet voitot Nashville Predatorsia ja Winnipeg Jetsiä vastaan eivät irronneet lainkaan ilmaiseksi.

Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto, jolla saadaan mukavasti tuplattua pelikassa. Mikko Rantanen ja kumppanit ovat isännille liikaa. Panostuksen osalta pistetään tällä kertaa ihan kunnolla pökköä pesään – Coloradon suoritustaso on käsittämätön. Betsaa tästä FansBetillä ja katso alta ohjeet, miten saat kolme maukasta ilmaisvetoa helposti ja ilman kierrätystä.

Ota Coloradosta kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Coloradon kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Coloradon lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA COLORADOA TÄSTÄ >>>

10 euroa pelirahaa