NHL la 04.03. klo 22:30

Dallas Stars - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dallas Stars onnistui siirroissaan! Rymyääkö entinen superlupaus heti tuhoisasti Coloradon kimpussa?

NHL:ssä siirtoraja on umpeutunut ja loppukauden osoitteet ovat selvillä. Menestystä jahtaavat Dallas Stars ja Colorado Avalanche kohtaavat mukavaan aikaan suomalaisittain lauantai-illan jännittävässä väännössä, jossa joukkueet esittelevät myös tuoreita hankintojaan. Toki osaa tuoreista kasvoista on jo nähty tositoimissa, mutta esimerkiksi reilusti vahvistuneen isännän merkittävin hankinta debytoi lauantaina.

Dallas Stars vahvisti rivejään siirtorajalla maltillisesti, mutta se hankki yhden käänteentekevän palasen. Max Domin saapuminen Chicagosta on kova uutinen – sentteri jäi Blackhawksissa usein melkoiseksi yksityisyrittäjäksi, mutta on siitä huolimatta pystynyt osoittamaan olevansa vahvassa iskussa. Nyt pelikaverit ympärillä ovat parempia kuin vuosiin, joten entisen superlupauksen otteita kannattaa seurata tarkasti. Toinen hyökkääjähankinta Jevegeni Dadonov saapui Montréalista ja on pelannut jo kolmessa ottelussa piste per peli tahdilla – maiseman vaihtaminen taisi tehdä konkarille hyvää.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Coloradon hankinnat ovat niin ikään olleet materiaalia syventäviä. Nähtäväksi jää, syttyykö Washingtonista tullut Lars Eller Starsin tuoreen vahvistuksen Dadonovin tavoin uusissa ympyröissä. Ellerin lisäksi Avalanchessa nähdään loppukaudella esimerkiksi puolustaja Jack Johnson, joka pelasi tähän saakka Domin seurakaverina Chicagossa.

Dallas Stars

@DallasStars
ICYMI: Roope Hintz notched another hatty last night 🤩🧢🧢🧢

@7eleven | #TexasHockey

Dallasin vahvistukset ovat merkittäviä ja ne kaventavat eroa hallitsevaan Stanley Cupin voittajaan ainakin paperilla. Gabriel Landeskog on ollut koko kauden telakalla, mutta lisäksi sivussa jatkavat maalivahti Pavel Francouz, puolustajat Erik Johnson, Kurtis MacDermid ja Josh Manson sekä hyökkääjät Valeri Nitšuškin ja Darren Helm. Edellisessä ottelussa torjuntavastuuta saanut suomalaiskassari Justus Annunen joutui kaivamaan kiekkoa selkänsä takaa New Jersey Devilsiä vastaan peräti seitsemän kertaa.

Isännillä ainoastaan Joel Kiviranta, Luke Glendening sekä maalivahti Scott Wedgewood jatkavat sairastuvalla, joten sen osalta tilanne on parempi. On myös kiintoisaa nähdä, jatkuuko Dadonovin uusi esiinmarssi tehojen muodossa. Todennäköisesti tiedossa on myös Domin debyytti ja juuri tällä hetkellä tulevaisuus tuoksuu Dallasin kannalta hyvälle. Betsikupongille lauantai-illan kuumaan peliin – jossa panoksia ja mielenkiintoa riittää – isketään kotivoitto (1X2 – Dallas Stars).

Betsaa Starsille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Dallas Stars), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Dallas Stars” 25€ panoksella ja voit voittaa 61€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.