ke 08.05. klo 04:30

Dallas Stars - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sensaatiomainen nousu! Pysäyttääkö suoraan seiskapelistä Coloradon kimppuun kirmaavaa Starsia mikään?

Dallas Stars joutuu kovaan testiin myös toisella kierroksella, kun Winnipeg Jetsin viidessä ottelussa laulukuoroon passittanut Colorado Avalanche on vastassa. Vahvasti suomalaisten miehittämä ottelusarja tuskin ratkeaa neljässä tai edes viidessä ottelussa, mutta tähtirintojen kotietu on yllättävän arvokas – ainakin runkosarjaan peilattaessa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Colorado Avalanche on ollut jo hyvän tovin pelaamatta, mikä ei välttämättä ole sille edullisin mahdollinen tilanne. Dallas Stars laittoi jonon kovia suorituksia pöytään nousemalla 2–0-tappiolta 4–3-voittoon ensimmäisen kierroksen ottelusarjassa Vegas Golden Knightsia vastaan. Kuten myös aiemmin on NHL:ssä totuttu näkemään, tällainen suoritus antaa tässä vaiheessa kautta enemmän kuin ottaa.

Dallas Stars

@DallasStars
Y'all brought the energy and the noise, and we're going to need you all playoffs long. 👏🔊

See y'all tomorrow as we start the Second Round at @AACenter!

Vierailija on ollut koko kauden otannalla heikoin vierasjoukkue, kun huomioidaan kaikki jatkossa olevat ryhmät. Perinteisesti kotiedun merkitys tuppaa etenkin pudotuspeleissä laskemaan NHL-kiekossa, mutta Avalanchen osalta ero koti- ja vieraspelaamisen välillä on ollut niin järkyttävä, että se on ainakin syytä pitää mielessä.

Winnipeg-sarjan sivussa ollut Jonathan Drouin on matkustanut joukkueen mukana Dallasiin, mutta pelaaminen avausmatsissa on kysymysmerkki. Sama koskee suomalaishyökkääjää Joel Kivirantaa, joka loukkaantui ensimmäisen pudotuspelikierroksen loppupuolella. Kotijoukkueen osalta Jani Hakanpää ei pelannut Vegasia vastaan, mutta paluu kaukaloon on mahdollinen. Ottelusarjan alussa puolestaan loukkaantuneen Mason Marchmentin pelikunto on kysymysmerkki.

Peter DeBoerin miehistö on joukkueista monipuolisempi ja kokonaisvaltaisempi. Stars pääsee käytännössä suoraan voitetusta seiskapelistä takaisin kotihurmokseen ja siitä on pakko olla joukkueelle etua. Avalanchen kiekonhallintataito kärkiyksilöiden johdolla on kaunista katsottavaa, mutta Dallasilla on aseita pelata vieraiden merkittävimmät pyssyt pois pelistä. Aleksandr Georgijev paransi Winnipeg-sarjan edetessä, mutta maalivahdeista selvästi vakuuttavampi on silti isäntien Jake Oettinger. Lopullista kotivoittoa tankataan kupongille.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.