ke 24.11. klo 03:30

Dallas Stars - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kestääkö Dallasin puolustus Edmontonin tähtiä vastaan?

Dallas Stars ja Edmonton Oilers iskevät yhteen tulevana yönä. Edmontonin vahva alkukausi on saanut jatkoa, mutta myös ongelmakohtia on alkanut löytymään. Dallas puolestaan on vihdoin alkanut saamaan tulosta aikaiseksi alun erittäin tasaisten vääntöjen jälkeen. Nyt sillä on alla kolme voittoa neljästä ottelusta ja se lähtee yön otteluun pienenä ennakkosuosikkina.

Dallasin kausi on ollut kaksijakoinen – alussa joukkueen ottelut oli illasta toiseen tasaisia ja ennen kaikkea vähämaalisia, mutta viime aikoina maalihanat on ollut auki molemmissa päädyissä. Dallasin ensimmäiset kahdeksan ottelua pelattiin varsinaisen peliajan maalierolla 12-21, kun puolestaan edellisissä kahdeksassa ottelussa lukemat on 27-28. Tehojen myötä oma pääty on alkanut rakoilemaan, mutta taustalta kuitenkin löytyy kyky raapia pienimaalisia ja epäseksikkäitä voittoja.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Edmonton on 17 ottelussa kerännyt loistavan 26 pisteen saldon, mutta pelaaminen ei aivan niin vakuuttavalla tasolla ole ollut. Kärkipelaajat ja etenkin tähtikaksikko Connor McDavid ja Leon Draisaitl luonnollisesti toimittaa illasta toiseen ja tarjoaa mahdollisuuden kääntää heikkoja otteluita voitoiksi. Jos Dallas onnistuu pimentämään tähtikaksikon, löytyykö taustalta ja etenkin alemmista ketjuista tarpeeksi ratkaisijoita? Sen lisäksi puolustuksen taso on jättänyt paljon parantamisen varaa ja nyt ykköspakki Darnell Nurse on sivussa.

Maalivahtitilanne ei Dallasilla Brayden Holtbyn poissaolon myötä ole paras mahdollinen, mutta Jake Oettinger on esiintynyt kahdessa pelaamassaan ottelussa hyvin. Hänelle voisi siis olla startti tarjolla, sillä Anton Khudobin ei ole loistanut.

Maaliodottamien osalta molemmat joukkueet on olleet hieman plussan puolella, mutta Edmontonin otteluissa paikkoja on auennut enemmän molemmissa päädyissä. Puhtaasti pisteitä vertailtaessa Edmonton on ollut vahvempi, mutta ei se pelillisesti ole ollut niin dominoiva, kärkipelaajia lukuun ottamatta. Kotikaukalossa Dallas nousee Uhmapelaajien papereissa ennakkosuosikiksi ja pientä vetoa päästään myös kotijoukkueen kautta hakemaa. Dallasin kannalta maali-iloittelu ei välttämättä ole paras mahdollinen tapa lähestyä ottelua, mutta sen puolustuskyvyt on vieraita vahvemmat.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!