NHL su 08.01. klo 22:30

Dallas Stars - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tulikuuma kärkikori! Kiusaako Aleksander Barkov seuraavaksi tehonsa totaalisesti hukannutta Dallasia?

Dallas Starsin ruuti on viime aikoina ollut epätavallisen kosteaa ja Kalifornian reissulla tuli pataan molrmmissa matseissa. Paluu kotiin on kaikkea muuta kuin helppo, sillä tasoaan vihdoin reilusti nostanut Florida Panthers on nousujohteisessa iskussa ja valmiina taistelemaan vähintään tasapäisesti pisteistä. On hieman erikoista, että pantterilauma on tässä matsissa määritelty altavastaajaksi kertoimissa.

Florida Panthers on ollut viime aikoina menossa hyvään suuntaan tuloksellisesti, mikä ei sinänsä ole tullut yllätyksenä. Joukkue on vihdoin pystynyt lunastamaan ansaitut voitot ja lyömään pikkumustaa häkkiin ja kärkikori Aleksander Barkovin johdolla on selvästi lämpenemässä. Viiden ottelun otannalla suomalainen on ladannut yhdessä matsissa hattutempun ja yhteensä kahdeksan pistettä (3+5) – ketjukaverilla Matthew Tkachuckilla on samalla otalla yhtä monta pinnaa, mutta maaleja viisi (5+3).

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Florida Panthers

@FlaPanthers
🎥 Hear from Coach Maurice & Brandon Montour after today's practice in Dallas!

Kaksi ottelua peräkkäin hävinnyt isäntä konttasi ensin Los Angeles Kingsiä vastaan maalein 3–2, minkä jälkeen Anaheim Ducks nollasi Stars-hyökkäyksen 2–0-numeroin päättyneessä kamppailussa. Isossa kuvassa isäntä on melko tasainen keskinäisessä vertailussa, mutta viimeaikainen töhöily kääntää vahvasti kelkkaa vieraiden suuntaan. Saako käsittämätön tehottomuus jatkoa? Panthers on tuskaillut aiemmin samankaltaisten ongelmien kanssa, mutta tällä hetkellä kulkee.

Joukkueet ovat olleet tovin menossa vastakkaisiin suuntiin, mitä ei lainkaan huomioida kertoimissa. Jopa tasa-asettelulla Uhmapelaajat rohkenisi vielä asettua lopullista voittajaa punnittaessa Floridan taakse. Tällä hetkellä Panthersin lopulliselle voitolle saadaan erinomainen kerroin, jota kelpaa tankata astetta reilummallakin panostuksella. Pelaajatilanne on tiettävästi hyvä molemmissa leireissä ja siitä ei ole kumpaankaan suuntaan etua revittävissä.

Betsaa Panthersille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle Lopullinen voittaja – Florida Panthers, saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Florida Panthers” 25€ panoksella ja voit voittaa 52,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.