to 20.04. klo 04:30

Dallas Stars - Minnesota Wild

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt ei läpsytellä! Dallasin ja Minnesotan välillä tunteet kuohuu ja kassarit loistaa tolppien välissä!

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Dallas Starsin ja Minnesota Wildin välillä on luvassa toinen kohtaaminen. Viihdearvon kannalta sarja ei olisi voinut enää paremmin alkaa ja altavastaajana lähteneen Minnesotan voitto tuo mukavasti lisää maustetta soppaan. Heti ensimmäisessä ottelussa lyötiin jo fyysisyys ja vaatimustaso aivan tappiin, joten tästä sarjasta tuskin enää mitään läpsyttelyä muodostuu.

Minnesota tuli avausotteluun vahvasti ja lopulta ensimmäiselle erätauolle mentiin ansaitusti vieraiden johdossa Kirill Kaprizovin ylivoimaosumalla. Toisen erän alussa Dallas pääsi hieman jopa varkain johtoon kahdella nopealla maalilla. Molemmat syntyi ylivoimalla nopeasti aloitusten jälkeen. Sam Steel tasoitti jälleen ottelun toisen erän lopulla ja sen jälkeen kyseessä oli pitkälti maalivahtien show. Jake Oettinger ja Filip Gustavsson olivat molemmat huippuiskussa ja lopulta vasta toisessa jatkoerässä Ryan Hartman naulasi vieraille ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Suurta puhetta on herättänyt ensimmäisen ottelun fyysisyys, rikkeet ja tuomarilinja. Matt Dumban taklattua Joe Pavelskia toisessa erässä konkarihyökkääjä iski päänsä jäähän ja joutui jättämään ottelun. Pavelskin pidempi poissaolo olisi iso kolaus Dallasille, sillä sen lisäksi että hän on loistava pelaaja, on hänen sekä Jason Robertsonin ja Roope Hintzin muodostama vitja toiminut erittäin hyvin. Vastapuolella puolestaan Kaprizov joutui useamman kerran irvistämään poikittaisten mailojen jälkeen.

Jeff Veillette

@JeffVeillette
One thing that's been talked about for several years, especially around playoff time, is cutting down on cross checking. Every year we hear it'll happen. Every year it doesn't happen. Ryan Suter's taking advantage of that with Kirill Kaprizov tonight

Vaikka Dallas kiistatta on suosikki, on odotettavissa erittäin pienen marginaalin vääntöä. Uhmapelaajat lähtee hakemaan otteluun alle 5,5 maalia, jolle WilliamHilliltä saadaan poimittua 1,82 kerroin. Heti ensimmäisessä ottelussa maalivahdit saatiin hyvin lämpimiksi runsaiden torjuntojen kera eikä tässä sarjassa ole helppoja maaleja luvassa. Molemmat joukkueet tekivät jo runkosarjassa hyvää työtä pitääkseen vastustajan maaliodottaman vähissä ja lisäksi Pavelski lienee tästä ottelusta sivusta, mikä tuo omat haasteensa isäntien hyökkäyspelaamiseen.