NHL to 09.02. klo 03:30

Dallas Stars - Minnesota Wild

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalihanat tukossa – Dallasin ja Minnesotan välillä ei maaleilla mässäillä!

Tulevana yönä on Läntisen konferenssin osalta kova kamppailu luvassa, kun kärkipaikkaa pitävä Dallas Stars saa vieraakseen Minnesota Wildin. Dallas on ollut kiistatta joukkueista vakuuttavampi, mutta helppoa vastusta se ei Minnesotasta saa. Joukkueiden kauden aikaisemmat kohtaamiset yltää joulukuulle saakka, jolloin ensimmäisen kohtaamisen Minnesota vei maali-iloittelun jälkeen voittolaukauksilla ja toisessa taistossa Dallas oli vahvempi lukemin 4-1.

Molemmat joukkueet oli vielä hieman unessa All Star -tauon jäljiltä. Dallas nappasi vaivoin kotivoiton Anaheimista voittolaukauksilla, mutta Minnesota puolestaan jäi kakkoseksi Arizonan vieraana. Kumpikaan joukkueista ei mitenkään huippuiskussa tauolle lähtenyt, mutta toisaalta suurempia ongelmia ei myöskään ole näkyvillä. Dallasilla on siinä mielessä erikoinen jakso käynnissä, että peräti neljä viimeisintä ottelua on päättynyt varsinaisella peliajalla tasalukemiin 2-2.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

y - Dallas Stars

@DallasStars
Tyler with the shootout snipe for the game winner on Jamie's 1,000th.

Write a better script.

@ATT | #TexasHockey

Pienten marginaalien taistossa Dallas saa etua hyökkäyspään avulla. Vaikka se ei maalitahdiltaan aivan eliittiin kuulu, on ennen kaikkea Jason Robertsonin, Roope Hintzin ja Joe Pavelskin muodostama ykkösvitja vaikea pideltävä mille tahansa joukkueelle. Vastapuolella Kirill Kaprizov ja Mats Zuccarello on hoitanut suurimman osan tulosvastuusta. Muutamista tähtitason yksilöistä huolimatta räiskyvää matsia tuskin on luvassa, sillä vahva viisikkopuolustus kuuluu molempien joukkueiden pelikirjaan.

Suurta tasoeroa tähän taistoon ei synny, mutta monella osa-alueella Dallas on pienen askeleen verran vieraita edellä. Minnesota on kuitenkin Dallasin tavoin maaliodottamissa sarjan parhaimmistoa puolustussuuntaan, joten tasaista ja ennen kaikkea vähämaalista taistoa sopii odottaa. Juurikin vähämaalisuus on se, mihin vedot isketään. Vahvan puolustuksen lisäksi Jake Oettinger ja todennäköisesti vieraiden maalilla aloittava Filip Gustavsson ovat molemmat pelanneet vahvaa kautta tolppien välissä.

MoneyPuck.com

@MoneyPuckdotcom
Goaltending leaders going into the All-star break. moneypuck.com/goalies.htm