NHL pe 15.04. klo 03:00

Dallas Stars - Minnesota Wild

Tarraako Dallas Stars jälleen askeleen varmemmin kiinni pudotuspelimahdollisuuteen? Haaste on kova!

Edellisessä ottelussaan upean taisteluvoiton hallitsevaa mestaria Tampa Bay Lightningia vastaan ottanut Dallas Stars kohtaa seuraavana Minnesota Wildin. Nousujohteinen isäntä on edelleen vahvasti tyrkyllä pudotuspelijunaan, jos se vain pystyy pitämään tuloskunnostaan kiinni. Wild on niin ikään voittanut pari viimeisintä matsia ja se tarjoilee takuulla tiukan vastuksen tähtipaidoille.

Dallas Stars on nousujohteisessa vireessä ja se on kaatanut kahdessa edellisessä ottelussaan niin Chicago Blackhawksin kuin Tampa Bay Lightninginkin. Isäntä pääsee tulevaan kamppailuun melko hyvällä rosterilla, kun poissaolotilanteessa ei pitäisi olla suurempia muutoksia – Joel Kiviranta sekä Aleksander Radulov ovat olleet poissa tovin sairastumisten vuoksi, mutta miesten pelikunto ratkennee myöhemmin.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vieraiden osalta Matt Dumba sekä Jon Merrill puuttuvat vahvuudesta, joten loukkaantumisista ei merkittävää etua ole tarjolla kummallekaan. Minnesota on niin ikään voittanut pari edellistä kamppailuaan ja se on hyvissä asetelmissa läntisen konferenssin kolmospaikalla. Vieraissa on ollut parissa viimeisimmässä ottelussa vaikeampaa, mutta toisaalta ennen sitä kaatui Washington Capitals murskanumeroin 1–5.

Tämän matsin voittajaa ei näytä edes kristallipallo, sillä parivaljakko on niin tasainen. Erikoistilanteiden osalta Dallas Stars on hieman vahvempi, mutta maalivahtipelaaminen puolestaan kääntyy ehkä hienoisasti loistavia otteita hiljattain esittäneen Marc-Andre Fleuryn sekä Wildin suuntaan. Tämä ei toki missään tapauksessa tarkoita, että niin ikään siirtorajalla Dallasiin saapunut ja upean nollapelin edellisessä matsissa Tampaa vastaan torjunut Scott Wedgewood olisi huonosti pelannut.

Pelivalinnaksi tulevassa ottelussa otetaan, että maaleja syntyy alle 5,5. Molemmille joukkueille on tärkeät pinnat tarjolla ja erityisesti Stars kaipaa lisää päänahkoja, jotta mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan säilyvät yhtä hyvinä. Toisaalta Minnesota hamuaa jopa kakkossijalle, jota miehittävä Calgary on ainoastaan kolmen paunan päässä vieraista.

10 euroa pelirahaa