NHL to 11.11. klo 03:30

Dallas Stars - Nashville Predators

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nashville Predators on ollut vahva ylivoimalla – pyyhkiikö kantrikaupunginkin miehistö lattiaa Dallas Starsilla?

Dallas Stars ei ole viime aikoina vakuuttanut alkuunkaan, mutta torstain vastaisena yönä se pääsee pitkästä aikaa kotiyleisönsä eteen. Nashville Predatorsin kuluva vieraskiertue on sujunut kaksijakoisesti ja nyt sillä on edessään jo viides perättäinen reissukamppailu. Molemmat joukkueet pääsevät otteluun lähes parhailla kokoonpanoillaan, eikä kummallakaan tiettävästi ole uusia loukkaantumisia.

Dallas Stars palaa kotiyleisönsä eteen alavireisesti sujuneelta vieraskiertueeltaan, jonka aikana joukkue voitti vain yhdesti kolmessa ottelussa. Kuuden kamppailun otannalla tähtipaitojen tilille on kertynyt ainoastaan se samainen ja ainoa reissussa tullut täysi pistepotti Calgary Flamesin vieraana. Kehnosti alkanut kausi on poikinut 11 ottelussa ainoastaan kymmenen pistettä isännille.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Nashville Predators ei ole paljoa paremmin esiintynyt, kun se on pelannut 12 ottelua, joissa tilille on kilahtanut 13 pistettä. Viidessä edellisessä väännössään joukkue on voittanut kolme ottelua, mutta toisaalta tuleva kamppailu on sille jo neljäs perättäinen vieraissa. Tässä vaiheessa kautta jalka tuskin painaa ja on fakta, että Nashville on ollut isäntiä vahvempi hiljattain.

Alivoimalla Dallas Stars on antautunut noin neljännellä kerralla, mikä on NHL:ssä melko kehno taso. Kun huomioidaan, että Predatorsin ylivoimpelaaminen on ollut kohtuullisen vaarallista alkukaudella, saattaa erikoistilanteissa helähtää jälleen. Loukkaantumistilanteissa ei ole kummallakaan muutoksia, kun isännillä sivussa on yhä Ben Bishop ja vierailta puuttuu hyökkääjä Filip Forsberg.

Pelivalinnaksi otetaan lopullinen vierasvoitto (Nashville ML), jonka kerroin houkuttelee suuresti. Panostus pidetään kuitenkin maltillisena. Edellisessä ottelussaan isäntä hävisi vieraissa Vancouver Canucksille peräti 6–3-numeroin, eikä tämä antanut lupauksia ainakaan paremmasta. Muista tsekata myös Betsafen käsittämättömän kova tarjous! Veikkaamalla kymmenellä eurolla lopullista voittajaa mihin tahansa änärimatsiin saat peräti satasen edestä ilmaisvetoja.