NHL la 12.11. klo 03:30

Dallas Stars - San Jose Sharks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sharks häviää taas! Suomalaistähtien johdattama Dallas ei jää kotona kakkoseksi!

Tulevana yönä Dallas Stars palaa voittojen tielle niin että heilahtaa. Vahvaa alkukautta pelaava Stars saa vastaansa San Jose Sharksin, joka on jatkuvasti enemmän tai vähemmän ongelmissa. Tasoero on jo valmiiksi suuri, mutta nyt Dallas pääsee kotiyleisön eteen vieläpä lepoedun saattelemana, kun Sharks pelasi edellisenä yönä St. Louisin vieraana häviten lukemin 3-5.

Dallas on kerännyt 13 ottelusta 17 pistettä vakuuttavalla maalierolla 47-32. Peli kulkee molemmissa päädyissä kaukaloa, vaikka toki on mainittava, että 5vs5 pelatessa Dallas on onnistunut ylisuorittamaan maaliodottamiin nähden reilusti. Muun muassa Roope Hintzin johtama ykkösketju on vähemmän yllättäen esiintynyt vahvasti niin maaliodottamien, kuin myös toteutuneiden maalien osalta. Lisäksi loistavasti ennen loukkaantumista torjunut Jake Oettinger saattaa tehdä paluun tolppien väliin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

MoneyPuck.com

@MoneyPuckdotcom
Team goal differential above expected (5 on 5). Top teams have great goaltending and shooting % or are getting lucky. moneypuck.com/teams.htm

Sharksin ongelmat on vaihdellut molemmissa päädyissä kaukaloa. Alkuun maalinteko tuotti valtavia ongelmia, mutta tällä hetkellä oma pääty ei tahdo pysyä kasassa ja verkko heiluu omissa aivan liian kovalla tahdilla. Ei siis yllätä, että tappioita satelee jatkuvasti. Toki mitään ylikävelyitä ei ole ollut tarjolla, vaan edellisistä kuudesta ottelusta viisi on päättynyt maalin erolla ja peräti neljä varsinaisen peliajan jälkeen. Viime yönä Sharks ei pystynyt kaatamaan edes sitäkin suuremmissa ongelmissa rypevää St. Louis Bluesia.

Sharksille on luvassa jo kuudes peräkkäinen tappio. Dallas hävisi myös edellisen ottelun, joten isännät tulee varmasti jo alusta alkaen raivolla väsytetyn vierailijan kimppuun. Toki Sharksilla oli pidempi tauko ennen viime yön ottelua, mutta peräkkäiset vierasottelut ei ikinä ole sieltä kevyimmästä päästä. Lapulle isketään Dallasin vähintään kahden maalin voittoa. Vaikka Sharks on onnistunut viime aikoina murskatappiot välttämään, tulee sille todella pitkä matsi koittaa pysyä edes jollain tavalla kyydissä.

San Jose Sharks

@SanJoseSharks
Up next: Dallas ✈️

See ya tomorrow.