NHL ti 16.05. klo 03:00

Dallas Stars - Seattle Kraken

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dallasin tukipilari horjuu – Seattlen fantastinen kausi ei ole vielä ohi!

NHL:n pudotuspeleissä Dallas Starsin ja Seattle Krakenin välinen pudotuspelisarja huipentuu tulevana yönä seitsemännessä ottelussa. Seattle on tällä kaudella ylittänyt kaikkien odotukset ja nyt sillä on mahdollisuus painella aina konferenssin finaaleihin asti, mutta Dallasille on kotiyleisön edessä annettava ennakkosuosikin viitta. Ennen sarjaa parivaljakkoa povattiin erittäin vähämaaliseksi, mutta toistaiseksi maalimäärät on noussut odotettua korkeammalle.

Kuudennessa ottelussa Seattle oli selkä seinää vasten ja ennen kaikkea avauserässä se sai hyvin toimitettua laukauksia kohti Dallasin maalia. Yksi illan hahmoista oli Nashvillestä kesken kauden poimittu Eeli Tolvanen, joka iski yhden maalin ja tarjosi syötön Seattlen molempiin avauserän osumiin. Toisessa erässä neljännen takaiskun jälkeen Jake Oettinger vaihdettiin Dallasin maalilta pois ja perään Dallas sai myös kavennuksen. Kolmannessa erässä Matthew Beniers lisäsi Seattlen johtoa ja vaikka Joel Kiviranta kavensi välittömästi, ei Dallas lopulta onnistunut kirissä ja Jordan Eberle vielä kaunisteli tyhjään maaliin lukemiksi 6-3.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Sportsnet

@Sportsnet
"RIGHT DOWN BROADWAY!"

Bjorkstrand finds Tolvanen to put the Kraken up by two. ✌️

Dallasin kohdalla katseet kääntyy maalivahti Oettingerin suuntaan. Aikaisempi odotus vähämaalisuudesta on toistaiseksi pettänyt ja osittain mukana on toki myös vahvaa hyökkäyspelaamista, mutta samalla Dallasin selkärangaksi odotettu Oettinger ei ole pelannut odotetun kovalla tasolla. Vastapainona Roope Hintz on edelleen taistelemassa pudotuspelien pistepörssin voitosta, mutta nyt kotijoukkue tarvitsee ennen kaikkea Oettingerilta huippuesityksen.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
THE KRAKEN HAVE CHASED OETTINGER IN THE SECOND 😳

Seattlen tarina on ollut uskomaton eikä Uhmapelaajat usko vielä sen päättymiseen. Lopulliselle vierasvoitolle on tarjolla 2,80 kerrointa, joka otetaan ilomielin vastaan keskitason panoksella. Dallas toki edelleen suosikkina lähtee, mutta Seattlen tasaisuus läpi rosterin on kantanut pitkälle ja Dallasilla puolestaan maalivahtipelin osalta on noussut odotettua enemmän kysymysmerkkejä ilmaan.