NHL la 11.02. klo 20:00

Dallas Stars - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huhheijaa mikä matsi! Dallasin ja Tampa Bayn tähdet ottavat yhteen loistavaan katseluaikaan – tätä näytöstä et halua missata!

Lauantaina päästään nauttimaan huippukiekosta läpi illan, kun NHL:ssä matsit laitetaan liikkeelle jo hyvissä ajoin. Yksi alkuillan parhaista taistoista käydään Roope Hintzin, Miro Heiskasen ja kumppaneiden johdolla, kun Dallas Stars isännöi Tampa Bay Lightningia. Luvassa on äärimmäisen laadukas taisto, jossa Dallas nousee kotiyleisön edessä suosikiksi.

Molempien joukkueiden alku All Star -tauon jälkeen oli hieman uninen, sillä Dallas onnistui kaatamaan Anaheimin vasta voittolaukauksilla ja Tampa Bay puolestaan joutui ensin Floridan murskaamaksi ja perään San Jose vei voiton jatkoajalla. Kauaa ei kuitenkaan joukkueita tarvinnut herätellä. Dallas kaatoi viimeisimmässä ottelussa Minnesotan vakuuttavasti lukemin 4-1 ja Tampa Bay puolestaan nollasi hallitsevan mestarin Coloradon tylysti lukemin 5-0.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Dallas Stars

@DallasStars
Just a straight BEAUTY of a game winner

@ATT | #TexasHockey

Kyseessä on todellinen tähdistökenttien taisto. Dallasin puolella Hintzin(22+27), Joe Pavelskin(14+34) ja Jason Robertsonin(33+36) johtama ykkösvitja on eliittiä koko NHL:n tasolla. Samaa voidaan myös sanoa Nikita Kucherovin, Brayden Pointin ja Steven Stamkosin muodostamasta ketjusta. Kucherov komeilee pistepörssin jaetulla kakkossijalla ja Pointilta sekä Stamkosilta menee pian 60 tehopisteen raja rikki. Myös tolppien välissä on äärimmäisen kova taisto luvassa, sillä Jake Oettinger on ollut iso syy Dallasin menestyksen taustalla ja vastapuolella Andrei Vasilevski ei esittelyjä kaipaa.

Läntisen konferenssin kärkipaikkaa pitävä Dallas nousee Uhmapelaajien arvioilla kotona kiistatta suosikiksi ja maltillinen veto kotivoiton puoleen on paikallaan. Dallasin otteet omassa päädyssä on ollut vakuuttavammalla tasolla ja vaikka erikoistilanteiden osalta Tampa Bayn ylivoima on hieman tehokkaampi, löytyy isänniltä NHL:n toiseksi paras alivoima vieraiden ollessa vasta sarjan keskikastissa.