NHL ke 13.04. klo 04:30

Dallas Stars - Tampa Bay Lightning

Nappaako Dallas äärimmäisen tärkeät pisteet Tampan kustannuksella?

Kipeästi pisteitä janoava Dallas Stars saa vieraakseen viime aikoina horjuneen Tampa Bay Lightningin. Dallas majailee läntisen konferenssin seitsemännellä vain kaksi pistettä pudotuspeliviivan yläpuolella. Joukkue nappasi kultaakin kalliimmat pisteet Chicago Blackhawksin vieraana. Tampa puolestaan katkaisi edellisessä kamppailussaan peräti neljän ottelun mittaiseksi venähtäneen tappioputkensa.

Dallas on esiintynyt viime aikoina ailahtelevaisesti. Erityisesti joukkueen puolustuspeli on ollut aika-ajoin heikkoa. Samaan aikaan Dallasin hyökkäyspelaaminen on ollut pääosin tehokasta. Roope Hintz ja Jason Robertson ovat olleet illasta toiseen äärimmäisen vaarallisia. Myös sairaudesta kärsinyt Miro Heiskanen on palannut joukkueen takalinjoille ja suomalaispuolustaja on tuonut Dallasin ylivoimapeliin lisään vaihtoehtoja.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Tampa on kaatunut viime aikoina heikkoon puolustuspeliinsä. Ennen Buffalos Sabresista otettua 5–0-kotivoittoa, joukkueen verkkoon oli neljässä edellisessä ottelussa isketty yhteensä 18 täysosumaa. Buffalo-ottelu osoitti kuitenkin merkkejä paremmasta sekä hyökkäys- että puolustuspelin saralla. Tampan ja Dallasin viimeiset kohtaamiset ovat olleet pääosin maalirikkaita.

Dallas taistelee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta, kun taas Tampa on hyvissä asemissa tulevaan kevääseen. Molempien joukkeiden puolustuspeli on ollut viime aikoina horjuvaa. Vastaavasti molemmat joukkueet ovat onnistuneet iskemään maaleja hyvällä tahdilla. Uhmapelaajat uskoo saman trendin jatkuvan ja pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimäärä 6 maalia.

10 euroa pelirahaa