NHL pe 08.04. klo 03:30

Dallas Stars - Toronto Maple Leafs

Dallas Stars on aliarvioitu! Imuroiko Toronto taas maaleja omiin liukuhihnalta?

Toronto Maple Leafs on jälleen pelannut vahvemmin oltuaan hetkellisesti astetta pahempilaatuisella tuuliajolla. Dallas Starsin suorituskäyrä osoittaa edelleen vahvasti pohjoiseen ja joukkueen tekeminen on mennyt isossa kuvassa keväällä koko ajan vahvempaan suuntaan. Viiden ottelun otannalla isännälle on tullut ainoastaan yksi tappio ja seitsemästä edellisestä kotiottelustaan joukkue on voittanut viisi.

Dallas Stars taistelee edelleen vahvasti pääsystä pudotuspeleihin. Joukkue on kenties yksi eniten pelaamistaan kauden alkumetreiltä parantaneista ryhmistä – toki syytäkin oli, sillä sesonki alkoi tähtipaitojen näkökulmasta todella ankeasti. Nyt joukkueella on kunnollinen mahdollisuus jopa pudotuspeleihin ja parantunut pelaaminen on näkynyt vahvasti myös tuloksissa. Esimerkiksi 20 ottelun otannalla sijoitus läntisessä konferenssissa on neljäs. Nousujohteiset esitykset näkyvät myös lyhyemmällä otannalla – viiden ja kymmenen ottelun kuntopuntarilla sijoitus on viides, kun kokonaistilanteessa ryhmä majailee Nashville Predatorsin vanavedessä kahdeksantena.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Toronto hävisi toissa yönä Florida Panthersille jatkoajalla 13 maalia sisältäneessä ottelussa 7–6-lukemin. Viime aikoina vaahteralehtipaidat ovat löytäneet tehojaan, mutta omissa helisee edelleen liian helposti ja usein. Kurinalaisia joukkueita – kuten Dallasia – vastaan Austin Matthewsin ja Mitch Marnerin sekä kumppanien tähdittämä hyökkäyspää voi olla hankaluuksissa. Tällöin olisi ihan kiva, jos ei omassa repussa ihan neljästi tai viidesti kolisisi joka ilta.

Isännille tarjoillaan tähän matsiin yllättävänkin selvä altavastaajan asema – toisaalta tämän ymmärtää, mutta arvaamattomaan Maple Leafsiin ei ole luottamista. Dallasia vastaan maalinteko ei ole ollut sarjan kovimmillekaan joukkueille järin helppoa viime aikoina. Jos Toronton avointen ovien päivät omissa jatkuvat, kuten saattaisi olettaa, ei isäntien voitto jaksa edes yllättää.

10 euroa pelirahaa