NHL pe 26.05. klo 03:00

Dallas Stars - Vegas Golden Knights

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vegas voiton päässä finaalipaikasta – vieläkö Dallas nousee takaisin sarjaan, vai oliko kolmannen ottelun sekoilu viimeinen naula arkkuun?

Torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:n pudotuspeleissä on taas sarja katkolla, kun Vegas Golden Knights hakee jo neljättä voittoa ja samalla pääsylippua finaaleihin. Ottelupari ei ole ollut niin yksipuolinen mitä otteluvoitot antaa ymmärtää, mutta Dallas Starsin kohdalla esiin on noussut yhä enemmän kysymysmerkkejä ja huolenaiheita. Vieläkö sarja siirretään Vegasiin, vai onko Dallasin eväät jo syöty?

Jos Dallas pystyi kahdessa ensimmäisessä ottelussa esittämään kelvollista jääkiekkoa tiukoista tappioista huolimatta, oli kolmas ottelu täysi katastrofi useammallakin tavalla. Vegas pääsi heti ottelun alkuun takomaan kolme maalia nopealla tahdilla ja se sai riittää maalivahti Jake Oettingerin osalta. Lisäksi kapteeni Jamie Benn hankki itselleen ulosajon ja pelikiellon idioottimaisella tempulla Mark Stonea kohtaan ja vielä myöhemmin fanit päätti osallistua heittämällä tavaroita jäälle. Myös kokoonpanorintamalla tuli huolia Evgeny Dadonovin jätettyä kaukalo – kokonaisuudessaan ottelu ei siis olisi paljoa huonommin voinut mennä Dallasin näkökulmasta.

Nathan "Grav"

@NathanGraviteh
"Obviously I would've liked to not fall on him and I guess use my stick as the landing point.” - Jamie Benn

lol

Vaikka Dallas olisi kolmannen matsin jälkeen helppo lytätä täysin ulos sarjasta, ei se kuitenkaan sitä vielä ole. Ensimmäiset vierasottelut ei ollut missään nimessä pelillisesti erityisen heikkoja Dallasilta, mutta tulokset vaan sattui kääntymään epäsuotuisasti. Kolmas ottelu oli katastrofi, mutta kun esimerkiksi maaliodottamia katsotaan ei Dallas tuloksen tavoin ollut täysin ottavana osapuolena – toki Vegasin selvä johto alkuun antoi vieraille mahdollisuuden keskittyä enemmänkin oman maalin suojeluun. Nyt katseet kääntyy ennen kaikkea maalivahti Oettingerin suuntaan. Oettinger on parhaimmillaan aivan kärkikorin kassari, mutta hyvien esitysten lisäksi pudotuspelien aikana mukaan on mahtunut jo useampikin heikko ottelu.

Dallas on nyt todella kovan paikan edessä ja nouseminen takaisin ottelusarjaan vaatii todellista ryhtiliikettä. Kyseessä on kuitenkin edelleen erittäin tasaväkinen parivaljakko ja Uhmapelaajille maistuu pieni kokeilu tasapelille tarjotuilla päälle nelosen kertoimilla. Kolmannessa ottelussa asiat eskaloitui ja ero tulostaululla nousi lopulta todellisuutta suuremmaksi, mutta kahdessa ensimmäisessä mentiin pitkälti käsi kädessä. Panoksen kanssa pidetään maltti mukana, mutta XLBetin tarjous uusille asiakkaille tekee pienemmästäkin vedosta erittäin herkullisen!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Dallas Stars – Vegas Golden Knights 1×2 – Tasapeli” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.