NHL ke 27.04. klo 03:30

Dallas Stars - Vegas Golden Knights

Dallas ja Vegas taistelevat viimeisestä pudotuspelipaikasta!

Läntisen konferenssin kamppailu pudotuspelipaikoista lähenee loppuhuipennustaan, kun kahdeksantena majaileva Dallas Stars isännöi yhdeksättä sijaa hallussaan pitävää Vegas Golden Knightsia. Ottelussa on jaossa kultaakin kalliimpia pisteitä, sillä vain kolme pistettä erottavat Dallasin ja Vegasin toisistaan, kun vain kolme runkosarjaottelua on enää jäljellä. Kamppailun panoksia ja latausta ei siis tarvitse korostaa.

Kumpikin joukkue on viime aikaisilla esityksillään pitemminkin yrittänyt varmistaa kesälomaansa pudotuspelipaikan sijasta. Dallas katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa edellisessä ottelussaan kaatamalla Seattle Krakenin 3–2-lukemin. Roope Hintzin johtama ykkösnyrkki on paukuttanut maaleja kovalla tahdilla ja Joe Pavelskin sekä Jason Robertsonin täydentämä kolmikko on ollut yksinomaan tae joukkueen pudptuspelihaaveille. Dallas on myös osoittanut kykyä venyä tarvittaviin suorituksiin tärkeiden pisteiden varmistamiseksi.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Dallasin onneksi myös Vegas on esiintynyt todella ailahtelevaisesti. Joukkue on esiintynyt todella heikosti pahimpia kilpakumppaneitaan vastaan. Erityisesti Vegasin puolustuspeli on ollut todella heikkoa. Samaan aikaan joukkueen hyökkäyspelaaminen ei ole ollut odotetulla tasolla, josta esimerkkinä yksi koko sarjan heikoimmista ylivoimaprosenteista. Siinä missä Dallasin ykkösnyrkki on kantanut joukkuettaan reppuselässä, ei Vegasin kärkiketju ole pystynyt samaan. Vegasin supertähti hankinta Jack Eichel on kirjannut nolla tehopistettä neljässä edellisessä kamppailussa, eikä myöskään muiden joukkueen tähtien otteissa ole ollut kehumista.

Kummankaan joukkueen otteissa ei ole kehumista viime aikoina. Kahdesta heikosta Dallas on kuitenkin pystynyt venymään parempiin otteisiin kauden tärkeimmillä hetkillä. Dallasin tärkeimmät yksilöt ovat kantaneet joukkuetta reppuselässään, kun taas Vegasin on tähdet ovat kadonneet kuvasta täysin. Dallasilla on lisäksi puolellaan kotikenttäetu ja Uhmapelaajat uskoo näiden tekijöiden kantavan kotijoukkueen todella tärkeään voittoon. Pelivalinnaksi nostetaan Dallasin voitto varsinaisella peliajalla.

10 euroa pelirahaa