ti 30.05. klo 03:00

Dallas Stars - Vegas Golden Knights

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dallas on herännyt henkiin – parantaako Vegas, vai odottaako seiskapeli?

Ensi yönä NHL:n pudotuspelejä jatketaan jälleen Dallas Starsin ja Vegas Golden Knightsin välisellä kohtaamisella. Hiljalleen paineet alkaa kääntymään Vegasin suuntaan, sillä se näytti olevan menossa finaaleihin jo selvin lukemin, mutta niin vain Dallas on noussut takaisin sarjaan ja todennäköisesti ratkaisua joudutaan hakemaan aina seitsemännestä ottelusta asti. Pystyykö Vegas pysäyttämään Dallasin ennen kuin on liian myöhäistä?

Dallasin puolelta on paljon huudeltu alempien ketjujen perään, sillä toistaiseksi maalintekovastuu on pitkälti ollut kärkinimien varassa. Viidennessä ottelussa huutoon vihdoin vastattiin, kun avauserässä Luke Glendening vastasi Dallasin 1-1 tasoituksesta. Vegas pääsi jälleen toisessa erässä johtoon, mutta hiljalleen taas maalihanat auki saanut Jason Robertson tasoitti lukemiksi 2-2. Tällä kerralla Dallas ei kuitenkaan joutunut piileskelemään kärkiketjun takana ratkaisuhetkillä, vaan kolmannessa erässä Ty Dellandrea osui kahdesti eikä Vegas pystynyt enää vastaamaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Dallas Stars

@DallasStars
Having the Ty-me of our life at the moment.

@BudLight | #BudLightCelly | #TexasHockey

Dallas teki melkoisen ryhtiliikkeen kolmannen ottelun katastrofin jälkeen ja tällä hetkellä edes finaalipaikka ei enää kuulosta suurelta yllätykseltä. Ottelut on ollut kerta toisensa jälkeen tasaisia vääntöjä ja vaikka Dallas ei ensimmäisistä otteluista saanut tulosta kelvollisista otteista huolimatta, on se pystynyt nostamaan pään takaisin pinnalle. Vegasin puolella yksi nimi jonka suuntaan katseet kääntyy on Jack Eichel. Eichel on kerännyt pudotuspeleissä kovat tehot 6+12, mutta tässä sarjassa hän ei vielä ole verkkoa onnistunut heiluttamaan. Vaikka Vegasilta ratkaisijoita löytyy, tarvitsee se Eichelilta suurempaa panosta varsinkin mikäli yhtä tasaisissa merkeissä jatketaan mitä tähänkin asti on menty.

Ote on hiljalleen kääntynyt Dallasin suuntaan, mikä ei varsinainen yllätys kuitenkaan ole, sillä sarjan alussa kelvolliset otteet ei vaan tahtonut tuottaa tulosta. Mitä itse pelivalintaan tulee, jatkaa Uhmapelaajat edellisten otteluiden tavoin tasapelien metsästystä. Pienen marginaalin vääntöjä on ollut tarjolla kolmatta ottelua lukuun ottamatta eikä sarja ole myöskään erityisen runsasmaaliseksi ja avoimeksi muodostunut, joten nykyisillä kertoimilla pieni haku tasapelille on ehdottomasti paikallaan.