NHL ke 24.05. klo 03:00

Dallas Stars - Vegas Golden Knights

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nouseeko Dallas Stars väkisin mukaan sarjaan? Hyödynnä uusi riskitön veto ja voita 54€!

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka betsaat UP:n kohdetta ilman tappion mahdollisuutta.

Huipputasaisena käynnistynyt ottelupari matkaa seuraavana Texasiin. Vaikka ritarilauma johtaa sarjaa 2–0, on se kaikkea muuta kuin ohi. Dallas Stars oli jo vierasmatseissa erinomainen, laittoi hyvin kampoihin ja pystyi ajoittain jopa dominoimaan otteluita. Toki Vegas Golden Knights on kollektiivina rautaa, mutta tähtipaitojen terävimmän kärjen tehopotentiaali on huima.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Alkuun on syytä tähdentää, että kaksi ensimmäistä ottelua olisivat todella voineet päättyä täysin kumpaan suuntaan tahansa. Lopulta hivenen tehokkaampi Golden Knights poisti kaksi jatkoaikavoittoa nimiinsä. Molempien joukkueiden maalivahtitilanne nostettiin ennen sarjan alkua pieneksi kysymysmerkiksi. Isännillä loukkaantuneina ovat pitkään sivussa ollut Logan Thompson sekä pudotuspeleissä tippunut Laurent Brossoit, joten torjuntavastuuta kantaa Adin Hill. Starsin torjujalla Jake Oettingerilla puolestaan oli ainakin edellisellä kierroksella ajoittaisia vaikeuksia.

Vielä kotiotteluissaan Vegas onnistui kohtuullisesti pitämään Dallas Starsin tulikuuman ykkösnyrkin sekä kakkosvitjan aisoissa, mutta kärkiviisikon roolia tähtipaitojen jatkomahdollisuuksien kannalta ei voi aliarvioida. Hyökkääjätrion sentteri Roope Hintz johtaa koko pudotuspelien pistepörssiä tehtyään peräti 22 pistettä (10+12) ja Jason Robertson on niin ikään kymmenen joukossa tehopisteillä mitattuna. Joe Pavelski on mättänyt jo kahdeksan maalia.

Pudotuspeleissä Dallas on ollut kotiotteluissaan rautainen. American Airlines Centeristä edelliset vastustajat Minnesota Wild sekä Seattle Kraken onnistuivat kairaamaan ainoastaan yhdet voitot ja nekin jatkoajalla. Uhmapelaajat uskoo vahvasti, että Starsilla on vielä sananen sanottavanaan tässä otteluparissa. Kolmas kamppailu voi olla käännekohta finaalipaikan kannalta ja Starsin voittoa lastataan lapulle tukevalla moukarilla.

Betsaa Dallasille ja saat panoksen takaisin, jos veto ei osu!

Nyt ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Uhmapelaajat tarjoilee huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia. Kun betsaat Dallasille tänään, saat panoksesi takaisin vedon mennessä väärin!

Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä.
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Peesaa Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta 1X2 – Dallas Stars kertoimella 2,17.
  • Jos betsi osuu – onnittelut melle kaikille, voitimme juuri 54€ per nenä!
  • Jos lappu ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Voit voittaa mukavasti riihikuivaa, mutta vähintäänkin saat panoksesi takaisin.

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.