NHL la 29.01. klo 04:00

Dallas Stars - Washington Capitals

Dallasin voitolla voit tehdä lähes 200 euron tilin!

Hurjavireinen Dallas Stars yrittää ensi yönä venyttää voittoputkeaan Washington Capitalsin kustannuksella. Viime aikoina Dallas on viimein pystynyt lunastamaan kovia odotuksia, kun taas Washingtonin pelissä on ollut nähtävissä selvää heikkoutta. Kertoimissa joukkueita pidetään kuitenkin tasavahvoina. Luotamme viime aikojen trendeihin, ja iskemme kupongille ykkösen Dallasin kotivoitolle.

Dallas on jo neljän ottelun voittoputkessa. Isoin kiitos vahvasta vireestä kuuluu ykkösketjulle, joka on takonut maaleja aivan poikkeukselliseen tahtiin. Erityisen liekeissä on ollut pappahyökkääjä Joe Pavelski. Hän on nakuttanut neljän matsin voittoputken aikana tehot 3+7=10. Dallasin kannalta parasta on kuitenkin se, että myös alemmat ketjut ovat saaneet mukavan määrän onnistumisia. Starsin puolustus- ja maalivahtipelaaminen on ollut kunnossa koko kauden. Nyt kun maalintekopelikin toimii, Dallas pystyy haastamaan minkä tahansa joukkueen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Washingtonin trendi puolestaan osoittaa jyrkästi alaspäin. Viimeisistä kymmenestä matsistaan Caps on voittanut vain kolme. Erityisen huolestuttavaa on, että Washingtonilla on ollut vaikeuksia NHL:n heikoimpiakin joukkueita vastaan. Viime matsissa Washington sai selkäänsä San Jose Sharksilta numeroin 1-4. Aleksandr Ovetshkin on pitkään kannatellut joukkuettaan, mutta nyt sekään ei enää tunnu riittävän. Washington on tehnyt kolmessa viime matsissa vain neljä maalia.

Ottelulle tarjottavat kertoimet ovat poikkeuksellisen houkuttelevat. Joukkueita pidetään tasaväkisinä siitä huolimatta, että Dallasilla on puolellaan kotietu ja joukkue on ollut viime aikoina paljon vahvemmassa vireessä. Jos trendin jatkumiselle saa hyvän kertoimen, se kannattaa aina hyödyntää. Jos sinulla ei ole vielä tiliä Bet365:llä, nyt se kannattaa ehdottomasti avata, sillä nyt tarjolla on herkullinen bonus. , joka tuplaa tallettamasi rahamäärin. Tallettamalla esimerkiksi 50 euroa, saat 50 euroa ylimääräistä pelirahaa. Laittamalla kaiken Dallasin voitolle voit tehdä lähes 200 euron tilin! Ei huono diili!

10 euroa pelirahaa