NHL la 12.02. klo 03:30

Dallas Stars - Winnipeg Jets

Dallasilla kovat panokset siipirikkoista Winnipegiä vastaan

Dallas Stars jahtaa kovalla sykkeellä läntisen konferenssin viimeistä pudotuspelipaikkaa, ja seuraavaksi vastaan tulee Winnipeg Jets. Loukkaantumishuolet ovat viime aikoina kiusanneet Winnipegin puolustusta, ja joukkueen suoritustaso on ollut varsin keskinkertainen. Pidämme Dallasia selvänä ennakkosuosikkina ja yli kakkosen kerroin maistuu oikein hyvin. Näin ollen lapulle isketään ykkönen Dallasin kotivoitolle.

Winnipegin puolustuksen tilanne saa irvistämään. Joukkueen pakisto on ennestäänkin yksi NHL:n kapeimmista, mutta nyt sivussa ovat Neal Pionk, Dylan Samberg, Logan Stanley sekä Nathan Beaulieau. Hyökkääjien sairaslista on niin ikään pitkä: Pierre-Luc Dubois ja Nikolaj Ehlers ovat merkittävimmät poissaolijat. Winnipegin puolikas onkin ollut helisemässä NHL:ssä. Kymmenestä viime matsistaan Jets on saalistanut vain kolme voittoa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Dallas puolestaan on saanut kelkkansa komeasti käännettyä, ja joukkueella on realistiset mahdollisuudet yltää pudotuspeleihin. Viimeisistä kahdeksasta matsista on tullut kuusi voittoa. Dallasin selkäranka on hirmuvireinen ykkösketju, mutta viime aikoina myös alemmista ketjuista on saatu hieman tehoja irti. Tämä on ollut suurin tekijä, millä häviävä rekordi on onnistuttu kääntämään voittavaksi.

Dallasille panokset ovat isot. Jos Stars tosiaan haluaa vielä nousta pudotuspeleihin, tällaisia otteluita ei ole varaa hävitä. Winnipeg on pelannut heikosti läpi kauden, eivätkä loukkaantumishuolet helpota tilannetta. Dallas on paperilla selvästi vahvempi ja motivaationkin pitäisi olla kunnossa. Niinpä laitamme rahamme Dallasin kotivoitolle.

10 euroa pelirahaa