pe 03.11. klo 21:30

Darmstadt - Bochum

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Puolustuspelistä ei tietoakaan – Bochum metsästää yhä ensimmäistä voittoa eikä sitä ole välttämättä luvassa edes sarjanousijan kustannuksella!

Bundesliigan pariin palataan perjantaina vähemmän sytyttävän matsin kanssa, kun sarjanousija Darmstadt kohtaa suurten ongelmien kanssa painivan Bochumin. Kotiedun turvin Darmstadt lähtee matsiin suosikkina, mutta molempien joukkueiden taso on heilunut hurjasti ja nyt myös poissaolot sekoittaa pakkaa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ennen maajoukkuetaukoa Darmstadt sai vyölleen pari isoa onnistumista, kun Werder Bremen sekä FC Augsburg kaatuivat. Kyseessä ei toki ole mitään suurseuroja, mutta sarjapaikan uusimista ajatellen kaikki pisteet on tärkeitä. Paluu viheriölle sujui odotetun vaikeasti, kun vastassa oli kärkikorin RB Leipzig sekä Bayern Munchen ja takkiin tuli yhteismaalein 1-11. Suurin huoli kuitenkin on Bayern-ottelussa tulleet punaiset kortit, joiden myötä Klaus Gjasula sekä Matej Maglica ovat sivussa alakerrasta.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
HARRY KANE MAALAA OMALTA KENTTÄPUOLISKOLTA! 😳

On Englannin Harry kyllä melkoisessa liidossa Bundesliigassa.

#bundesliga

Muiden joukkueiden kompurointi on hieman saanut katseita pois Bochumin vaikeuksista. Vierailta ei toki täksi kaudeksi sen suurempia odotettu ja yhdeksän kierroksen jälkeen voittotili on yhä avaamatta. Pelillinen taso on ollut aivan pohjamudissa eikä edes tuurit ole ollut puolella. Viime kierroksella Mainzia vastaan peliesitys oli jo kohtalainen, mutta lopulta oma maali ja lisäajan osuma käänsi voiton tasapeliksi. Kokoonpanorintamalla ainakin Ivan Ordets on sivussa ja Matus Beron sekä Keven Shclotterbeckin pelikunto on epävarma.

VfL Bochum 1848

@VfLBochum1848EN
90+6': No way... 💔💔💔💔💔💔💔

2-2 #meinVfL #BOCM05

Kummankaan joukkueen puolesta betsaaminen ei suuremmin houkuttele nykyisillä kertoimilla, mutta rahat päästään iskemään runsasmaalisuuden suuntaan. Lapulle otetaan XLBetin tarjoama yli 2,5 maalia. Molempien joukkueiden puolustuspelaaminen on ollut odotetun surkealla tasolla tällä kaudella eikä Bochum varsinaisesti sen paremmin ole esiintynyt, vaikka päästettyjä maaleja on jokunen kotijoukkuetta vähemmän. Lisäksi puolustuspään poissaolot heikentää molempia joukkueita.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Darmstadt-Bochum yli 2,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.