su 28.04. klo 20:30

Darmstadt - Heidenheim

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Maalijuhlat odottaa – Darmstadtin ja Heidenheimin välillä ei lähdetä nyhjäämään!

Bundesliigassa kierros päätetään sunnuntaina tämän kauden sarjanousijoiden Darmstadtin sekä Heidenheimin välisellä kohtaamisella. Seuraavaa tämän kaksikon taistoa voidaan joutua tovi odottamaan, sillä Darmstadtin matka tulee käymään takaisin kohti 2. Bundesliigaa. Heidenheim sen sijaan voi tällä hetkellä pelata varsin paineettomasti, sillä vieraat on vakiinnuttanut paikkansa sarjan keskikastin tuntumasta.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Darmstadtille odotettiin todella vaikeaa kautta ja sitä se on myös ollut. 30 ottelun jälkeen saldona on vain 17 pistettä ja 72 päästettyä maalia on selvästi sarjan suurin lukema. Sen lisäksi että joukkueen taso viheriöllä on ollut selvästi sarjan heikoin, on myös loukkaantumishuolet olleet ongelmana läpi kauden ja eikä varsinaista vakiintunutta avauskokoonpanoa ole. Jälleen poissaolijoiden lista on pitkä, mutta mainittakoon heistä ainakin Fabian Holland, Marvin Mehlem, Klaus Gjasula, Julian Justvan sekä Clemens Riedel.

SV Darmstadt 98

@sv98
Tut das gut! Endlich sammeln wir wieder drei Punkte ein. Auch wenn der Sieg in der Endabrechnung nicht mehr viel bewegen dürfte, ist er Balsam für die Seele! #KOESVD

Heidenheim on ollut tämän kauden yksi positiivisista yllättäjistä. Pelillinen taso ei tosin ole aina häikäissyt, mutta ennen kaikkea hyvä hyökkäyspelaaminen on auttanut keräämään pisteitä kauden mittaan. Tim Kleindienst on viimeistellyt 11 osumaa jonka lisäksi Eren Dinkci, Jan-Niklas Beste sekä Marvin Pieringer ovat tarjonneet hyvin tulitukea taustalta. Paljon vieraiden hyökkäyspelistä kertoo se, että hiljattain Heidenheim iski peräti yhteensä kuusi maalia Bayern Munchenin sekä Stuttgartin verkkoon. Tässä taistossa avauksesta sivussa ovat puolustaja Omar Traore sekä keskikentältä Lennard Maloney.

1. FC Heidenheim 1846

@FCH1846
⏰90+9. Min.: Trotz einer starken Leistung muss sich der FCH heute mit 1:2 geschlagen geben.

⚽️ #FCHRBL 1:2 | @mhp_de

Aivan täysin Darmstadt ei ole vielä luovuttanut ja se esimerkiksi haki viime kierroksella vierasvoiton Kölnistä lukemin 0-2. Siitä huolimatta tasoeroa on sen verran, että kotinurmellakin Darmstadt kääntyy altavastaajaksi. Voittajan veikkaaminen ei nykyisillä kertoimilla houkuttele, mutta yli 2,5 maalia napataan lapulle. Vieraiden hyvä hyökkäyspelaaminen yhdistettynä Darmstadtin rakoilevaan puolustukseen tarjoaa jo itsessään ainekset maalijuhlille, mutta ei yllättäisi mikäli luvassa olisi avointa menoa molempiin suuntiin.