Bundesliiga pe 01.12. klo 21:30

Darmstadt - Köln

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaksi heikkoa vastakkain – Kölnille ei ole helppoja pisteitä tarjolla edes sarjanousijaa vastaan!

Bundesliiga palaa tuttuun tyyliin ruutuihin perjantaina ja tällä kerralla ei päästä minkään megaviihteen pariin, sillä luvassa on Darmstadtin ja Kölnin välinen kohtaaminen. Köln on valahtanut sarjajumboksi ollen kaksikosta suurempi alisuorittaja eikä helppoa iltaa ole tälläkään kerralla luvassa, sillä varsinkin vierasnurmella Köln on ollut ongelmissa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa ilmaisvedot talteen!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Darmstadtilla tulee olemaan kova työ uusia sarjapaikka kauden päätteeksi, mutta viime kierroksilla on hieman saatu positiivisia näyttöjä. Puolustus on ollut alkukauden osalta ongelma ja omiin on myös mennyt muutama maali yli odottaman. Otteluissa Mainzia ja SC Freiburgia vastaan pakka oli jo paremmin kasassa ja vaikka suuria johtopäätöksiä ei kannata vielä vetää, Darmstadtille jokainen raavittu piste on suuri. Ykkösvahti Marcel Schuhen oli Freiburgia vastaan sivussa, mutta Alexander Brunst hoiti tonttinsa kelvollisesti.

SV Darmstadt 98

@sv98
Erneut gepunktet! Wir sammeln nach einer couragierten Leistung einen Zähler beim Europa-League-Teilnehmer 👏 #SCFSVD

Kölnillä on 12 ottelun jälkeen saldona vain yksi voitto ja yhteensä kuusi pistettä. Odotukset ei olleet kauteen lähdettäessä korkealla, mutta näin huonoksi joukkueeksi moni tuskin vieraita arveli. Maalinteko on ollut kryptoniittia läpi kauden eikä tilannetta helpota se, että maalipaikkojen luominen on ollut myös erittäin vaikeaa. Viime kierroksella Bayern Münchenia vastaan 0-1 lopputulos oli lähtökohtiin nähden jopa odotettua parempi, mutta paremmalla viimeistelyllä Bayern olisi voinut iskeä rumat lukemat taululle jo hyvissä ajoin.

1. FC Cologne

@fckoeln_en
Full-time.

The lads gave it their all but Bayern come away with the three points.
___
🐐 0:1 🥨 #KOEFCB #effzeh

Köln on kahdesta huonosta aavistuksen verran parempi, mutta ei niin paljoa etteikö isännät kääntyisi Bundesliigan varsin suuren kotiedun myötä ennakkosuosikiksi. Tällä kerralla vedot lähtee Darmstadtin suuntaan ja lapulle otetaan +0 tasoitus, eli tasapelillä panos palautuu.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Darmstadt +0” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.