Bundesliiga la 26.08. klo 16:30

Darmstadt - Union Berlin

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalijuhlat seis – Darmstadtin ja Unionin välillä ei huippupaikoilla juhlita!

Bundesliigassa matsit jatkuu lauantaina ja tällä kerralla katseet käännetään viime kauden sensaation Union Berlinin ja tämän kauden nousijajoukkue Darmstadtin väliseen kohtaamiseen. Vaikka Union on kiistatta joukkueista vahvempi, voidaan ottelusta odottaa varsin tasaista vääntöä ja myös ottelun maaliodottama jää todella matalalle. Darmstadt pääsee todennäköisesti parhaalla avauksella liikenteeseen, kun puolestaan Unionilta ainakin Rani Khedira ja Lucas Tousart ovat edelleen sivussa keskikentältä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 20€ edestä ilmaisvetoja!

Darmstadtin matka Bundesliigassa alkoi tiukalla tappiolla Frankfurtia vastaan. Darmstadt puolusti erittäin tiiviisti ja sai siinä samalla myös itse muutaman kelvollisen paikan luotua, mutta tulosta ei syntynyt. Lopulta yksi nukahdus omassa boksissa tarjosi Frankfurtille voittomaalin, kun Randal Kolo Muani pääsi puttaamaan pallon takatolpalta tyhjään maaliin. Vierasotteluksi Frankfurtin tasoista joukkuetta vastaan Darmstadtin ensimmäinen esitys ei kuitenkaan missään nimessä ollut huono. Maalinteko on kotijoukkueen suurin kysymysmerkki – edellisissä kahdeksassa ottelussa harjoituspelit mukaan lukien verkko on heilunut vain kerran.

1. FC Union Berlin (English)

@fcunion_en
"I've tried and I've tried doc..."
"Go on."
"But I just can't stop thinking about Kevin Behrens"
"No. No one can."


Unionin kannalta tilanne on siinä mielessä mielenkiintoinen, että selvänä ennakkosuosikkina sen voisi odottaa ottavan hallinnan itselleen, mutta toisaalta vieraiden menestys on ollut pitkälti sen pohjalla, että ensin puolustetaan ja sitten isketään vastaan. Myös Mainzia vastaan Union oli nimenomaan suurelta osin vahvasti ryhmittyneenä pallon alla ja riistojen jälkeen se pääsi horjuttamaan Mainzin alakertaa. Ottelun ykköshahmo oli hattutempun puskemalla tehnyt Kevin Behrens. Vaikka Mainz pääsi kahdesti yrittämään pilkulta, oli Frederik Rönnow valmiina ja ottelu meni pitkälti Unionin suunnitelmien mukaan.

Union aloitti kauden maali-iloittelulla, mutta vaikka joukkue on hyökkäyskalustoaan vahvistanut, tulee se todennäköisesti olemaan jälleen tällä kaudella yksi sarjan vähämaalisimmista joukkueista. Darmstadt puolestaan tietää sen, että sarjapaikan uusiminen alkaa puolustuksen kautta ja kun otetaan vielä huomioon isäntien surkea hyökkäyspelaaminen, kelpaa tähän matsiin alle 2,5 maalia vetovalinnaksi.

Voita kympillä 18,30-€ saat 20€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa erinomaisen uudistetun tervetulotarjouksen. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus kasinolle, ja kun isket betsin 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 20€ edestä ilmaisvetoja!

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa 18,30€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Darmstadt-Union Berlin alle 2,5 maalia kertoimella 1,83.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.