PDC la 31.12. klo 21:00

Darts - World Championship

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MvG ei petä ikinä! – Dartsin vuoden mestaruusturnauksessa lähes ilmaista rahaa tarjolla!

Vihjeessä mainittu “neljännen puolivälierän voittaja” tarkoittaa Suomeksi selitettynä kaaviosta ylhäältä alaspäin laskettuna neljättä puolivälierää.

Darts-vuosi huipentuu tuttuun tyyliin Alexandra Palacessa järjestettävään PDC World Championship -turnaukseen, joka alkaa 15. joulukuuta, ja päättyy 3. päivä tammikuuta pelattavaan finaaliotteluun. Luvassa on erittäin mielenkiintoisia otteluita, mitalipeleistä taistelevia nuorukaisia sekä Dartsin maailman parhaat pelaajat.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Voittovedoissa mielenkiintoisia kertoimia

Näin ennen turnausta lonkalta heitettynä mestarisuosikeiksi voisi kuluneen vuoden perusteella asettaa hollantilaisen Michael van Gerwenin, Walesista kotoisin olevan Gerwyn Pricen sekä skotlantilaisen Peter Wrightin. Haastajia on kuitenkin todella reilusti eikä kolmikko pääse helpolla, sillä heittäjien suoritustasot ovat kenties tasaisinta moneen vuoteen.

Mikäli riskipeli kiinnostaa, on voittokertoimissa erittäin hyviä kertoimia. Esimerkiksi edellä mainitulle Peter Wrightille tarjotaan peräti 10,00 -kerrointa, joka on vain kolme yksikköä pienempi, kuin esimerkiksi Josh Rockin kerroin. Rock nousi isoille lavoille pelaamaan vasta muutama kuukausi sitten eikä paineensietokyky ole lähelläkään Wrightia, jolla on kokemusta vaikka kuinka monelta vuodelta.

Voittokertoimista on vaikea suositella pelivalintoja. Fanimielessä toki oman suojattinsa kertoimia on aina mukava pelata, ja jännittää matkassa mukana.

Josh Rockin kertoimien kanssa ei pelleillä. Rock on noteerattu.

Michael van Gerwenillä helppo bracketti

Jos aidosti pelattavat kertoimet, mistä löytyy jotain valuetakin kiinnostaa, on katseet suunnattava MrGreenin tarjoamiin turnausvetoihin. Kyseinen bookkeri tarjoaa esimerkiksi puolivälierien voittokertoimia, joista onkin löydetty yksi erittäin mielenkiintoinen kohde puitavaksi. Kyseessä on hollantilaisen van Gerwenin puolivälierävoitto.

Mainitsemisen arvoisista heittäjistä “MvG” kohtaa omassa puolivälierässään (mikäli hän sinne asti pääsee) joko Dirk van Duijvenboden, Rob Crossin, Ross Smithin tai Gary Andersonin. MvG:n hyvänä päivänä kaikki neljä edellä mainittua vastustajaa ovat kuin paperia hollantilaiselle, jonka pitäisi suorastaan tuhota jokainen kyseisen nelikon herrasmies. Ennen kuin yksi näistä heittäjistä tulee vastaa, pitäisi MvG:n matka puolivälieriin olla saletti.

MvG on heittänyt loppuvuodesta todella hyvällä tasolla, ja herra näyttäisi jahtaavan neljättä World Championship -pokaaliaan tosissaan. Mitä tulee edellä mainittuun nelikkoon, ei yksikään heistä pysty haastamaan MvG:tä, mikäli hollantilainen ei romahda täysin. Sitä tuskin on herralta luvassa, sillä kymmenen viimeisen kisavuoden aikana – vuodesta 2013 lähtien – on MvG voittanut skabat kolmesti, sijoittunut toiseksi kahdesti, yltänyt välieriin kahdesti, yltänyt puolivälieriin kertaalleen, ja tippunut kolmannella kierroksella vain kertaalleen. Alla selkistetty näkymä MvG:n suorituksista mestaruuskilpailuissa.

  • 2013: Sijoittui toiseksi (hävisi vs Phil Taylor 4–7)
  • 2014: Voittaja (voitti vs Peter Wright 7–4)
  • 2015: Välierät (hävisi vs Gary Anderson 3–6)
  • 2016: Kolmas kierros (hävisi vs Raymond van Barneveld 3–4)
  • 2017: Voittaja (voitti vs Gary Anderson 7–3)
  • 2018: Välierät (hävisi Rob Cross 5–6)
  • 2019: Voittaja (voitti vs Michael Smith 7–3)
  • 2020: Sijoittui toiseksi (hävisi vs Peter Wright 3–7)
  • 2021: Puolivälierät (hävisi vs Dave Chisnall 0–5)
  • 2022: Kolmas kierros (vetäytyi koronaviruksen takia)

MvG on fantastinen heittäjä, jonka vuosi tähän saakka on ollut kivinen, mutta selvästi parempi, kuin edellinen. van Gerwen on parantanut hurjasti loppuvuotta kohden, ja se vire, jota herra tarvitsee World Championship -turnauksessa on tulossa. Mighty Mike is back, ja valmiina räjäyttämään “Ally Pallyn” kenties kovimpaan huutoon, mitä on kuuna kuultu.